Читателски сигнал: Повредени люлки в градския парк

PIA-news , 01.08.2016 1 492 Print

Мария МАСЛЕВА

Поредният читателски сигнал получихме днес чрез страницата ни във Фейсбук. За проблем със състоянието на детската площадка в градския парк ни информира наша читателка. Тя ни изпрати снимки на съоръжението със следния текст:

“Здравейте, от много време две от люлките на детската площадка в парка са счупени и децата се изчакват за да може да се люшкат. Освен това се създават и предпоставки за инциденти. Надявам се чрез Вас това да достигне до съответните органи, за да се вземат съответните мерки. Изпращам Ви и снимки, като на първата се вижда люлка, която е предназначена за по-малките деца – на нея липсват предпазните “греди”, ако така мога да ги нарека. На другата снимка ясно се вижда че люлката е счупена и е сложена на високо за безопасност на децата.”

Още Новини от вас

Коментари

  1. #1 Георги Бабеков 01.08.2016 в 18:05

    Няма как люлките да не се счупят,като на тях се люлеят деца с по 60 и повече килограма. За да ги има тези площадки,всички ние трябва да ги пазим. Докато не проумеем с дебелите си глави,че държавата сме ние ще е все така.

Вашият коментар

Моля спазвайте добрия тон.PIA-news си запазва правото да изтрие коментара ви, ако нарушавате правилата за ползване на сайта!

Популярно