Начало Спорт Демонстрация по айкидо утре в зала „Арена Асарел“, специален гост ще бъде...

Демонстрация по айкидо утре в зала „Арена Асарел“, специален гост ще бъде сенсей Христо Михайлов

СПОДЕЛИ

Утре, 15 октомври от 17:00 часа, в „Арена Асарел“ (тренировъчна зала) в Панагюрище ще се състои интересна демонстрация на бойното изкуство айкидо. Специален гост на събитието ще бъде Сенсей Христо Михайлов.

Входът е свободен, а изживяването си заслужава, гарантират организаторте от Айкидо школата в Панагюрище.

Заповядайте! 

Христо Михайлов е роден на 27.09.1962 г. С бойни изкуства започва да се занимава през 1976г., като минава през школите на киокушин-кай карате и таекуондо, у-шу и тай-чи чуан, докато накрая открива призванието си – АЙКИДО. С практикуване на Айкидо започва да се занимава през 1987 г., като до настоящия момент е носител на 6-ти дан. Участва в създаването на Българска Айкидо Федерация, както и на много клубове в цялата страна.

В момента е член на Управителния Съвет на БАФ и президент на техническата комисия. В качеството си на такъв участва в организирането на семинари с едни от най-добрите майстори по Айкидо. Президент на най-големия клуб в страната – „Имеон“ и създател на Айкидо общество „Обелиск“. През м. септември 2004 г. след осемдесет дена практикуване в Япония (в Ибараки доджо, мястото където е създадено и преподавано Айкидо от Морихей Уешиба), Христо Михайлов заедно с Александър Алексиев са обявени официално пред цялата Айкидо общност в Япония и света за лични ученици на Исояма Сенсей. 
През 2016 му е присъден 6-ти дан Айкикай по предложение на БАФ и Исояма-сенсей.