Начало Любопитно Филип Киркоров се срещна с даровитата Виктория Манева

Филип Киркоров се срещна с даровитата Виктория Манева

СПОДЕЛИ

Среща със звездата от голямата сцена Филип Киркоров – това бе една от наградите за талантливата панагюрска изпълнителка на естрадна музика Виктория Манева след участието й в конкурса STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA – PRINCESS ANGEL 2017, организиран от Арт компания „Нови звезди“. Почетен гост и член на журито тогава бе Бедрос Киркоров, баща на легендарния изпълнител, и именно той даде възможност на носителката на Гран при да се срещне лично със световно известния му син.

Не само за Виктория, но и за семейството й срещата е протекла повече от вълнуващо, споделят щастливите й родители. В Националния дворец на културата имало много официални гости – Васил Найденов, Росица Кирилова, Богдана Карадочева, Нели Рангелова, но редом с тях панагюрската група била посрещната с вного внимание и лично отношение. Децата зарадвали Филип Киркоров с изпълнения на песни от репертоара му. Малцина знаят, че тази музика е една от силните страни на Виктория, която има подкрепа за правилното изпълнение на руски език от стринка рускиня и майка – възпитаничка на руска гимназия. С великолепното произношение на красивите лирически строфи успяла да впечатли на конкурса и Бедрос Киркоров, който емоционално я окуражавал.

Панагюрските гости подарили на Филип Киркоров специално подготвна фотокнига от фестивала, записи от изпълненията в конкурсната му част и в знак на специална благодарност – шампанско със златни частици за много специални случаи. От Арт-компанията пък децата на певеца Алла-Виктория и Мартин получили летни „Принц и Принцеса на България“, корона и купа.

Пазарджишка Марица