Начало Спорт Георги Чиликов изведе Оборище за първа тренировка

Георги Чиликов изведе Оборище за първа тренировка

СПОДЕЛИ

Първата тренировка на ФК “Оборище” за новия сезон от първенството на ВПЛ 2017/2018 г. се проведе днес, 18 юни, на стадион “Орчо Войвода” в Панагюрище.

Новият старши-треньор на „воеводите“, Георги Чиликов, изведе група от 19 футболисти. Познати имена от състава на Оборище от пролетния полусезон са Георги Нетов, Христо Стамов, Ели Маркес, Кирил Личев, Боримир Карамфилов, Иван Иванов, Мартин Сандов. Отбора напускат Христо Иванов(Етър Вт), Димитър Алексиев (Арда Крд), Николай Парнаров (Монтана), Владимир Айтов (Монтана), Свилен Щерев (Монтана). В последния момент Васил Тачев разтрогна с отбора.

На тренировката отсъстваше помощникът на Чиликов Димитър Телкийски – Мечо, както и част от новите и оставащите футболисти, но се очаква още тази седмица да се присъединят към подготовката на отбора.

В тренировъчния процес помагаше Илия Новаков – младши, който е треньор на ДЮШ-а на Оборище.

Личните ми амбиции са всеки мач да играем за победа„, сподели за ПИА Георги Чиликов и допълни: „Не е лесно, защото в Б група има много добри отбори, но разчитам на колектива, на добрата работа и на добрия диалог с ръководството да се преборим за места, които отговарят на селекцията“.

През идната седмица ще бъде дадена специална пресконференция, на която ще стане ясно какви са очакванията за новия сезон, затвърдената вече селекция на клуба, както и предстоящите контроли.

Оборище ще тренира на клубната си база само в първата седмицата от старта на подготовката си, след това момчетата заминават на лагер, най-вероятно в Банско.

На тренировката присъстваха и президентът на клуба Стоян Байряков, както и бившият председател на Оборище Илия Анчев. Те пожелаха успех на футболистите и треньорския екип. 

На стадиона присъстваха и най-верните фенове на отбора, които посрещнаха играчите с радостни възгласи.

СНИМКИ ТУК