Начало Местна власт ГЕРБ –Панагюрище номинира Христо Калоянов за народен представител

ГЕРБ –Панагюрище номинира Христо Калоянов за народен представител

СПОДЕЛИ

hristokaloqnov

ГЕРБ –Панагюрище номинира Христо Калоянов за народен представител Общинската организация на ПП ГЕРБ номинира председателя на Общинския съвет Христо Калоянов за кандидат за народен представител.

Това стана на общинско събрание, проведено на 25 януари в присъствието на областния координатор на партията Найден Шопов.

Кандидатурата на Калоянов бе подкрепена единодушно от всички присъстващи. По време на събранието за народен представител бе номиниран и зам.-областният управител Стефан Мирев. Той обаче си даде отвод и отказа номинацията. „Искам нашата организация да бъде единна, а преференциалният вот да се концентрира в един панагюрски кандидат и затова не желая да участвам в листата”, мотивира решението си Мирев, а достойният му жест бе аплодиран от участниците в събранието.

Христо Калоянов ще навърши 50 години на 5 август. Семеен е, баща на две дъщери. Завършил е публична администрация и електроинженерство. В момента работи в „Асарел-Медет” АД. В политиката е от 2007 година, когато е избран за общински съветник. Избран е за народен представител в 42-то Народно събрание /2013-2014 г./. От 2015 година е председател на Общински съвет – Панагюрище.