Начало Култура Гледаме премиерата на романтичната драма „Всички мои мъже“

Гледаме премиерата на романтичната драма „Всички мои мъже“

СПОДЕЛИ

Тази седмица в кино „Модерен театър“ ще гледаме премиерата на филма „Всички мои мъже“, определян по жанр като романтична драма с комедийни елементи.

Рийс Уидърспун („Големите малки лъжи“, „Да преминеш границата”) в ролята на Алис Кини.

Наскоро разделила се със съпруга си (Майкъл Шийн), Алис решава да започне живота си отначало и заедно с двете си малки дъщери се връща в родния Лос Анджелис. Вечерта, в която празнува 40-ия си рожден ден, тя се запознава с трима младежи, твърдо решени да успеят в света на киноиндустрията и същевременно отчаяно нуждаещи се от жилище. Алис се съгласява да ги приюти временно в дома си, но уговорката им прераства в нещо неочаквано… За капак на всичко, необичайното ново семейство на Алис и романтичната й връзка с единия от младежите се сблъскват с непредвидено препятствие в лицето на изненадващо завърналия се с куфар в ръка бивш съпруг…

„Всички мои мъже“ е история за любовта, приятелството и семействата, които създаваме. Филмът дава и важен житейски урок: да започнеш отначало не е работа за начинаещи.

Дата: 18.10.2017 г. (събота)

Час: 19:00 часа

Цена на билета: 5,00 лв.

НА 21.10.2017 г. И НА 25.10.2017 г. КИНО „МОДЕРЕН ТЕАТЪР“ НЯМА ДА РАБОТИ.  СЛЕДВАЩАТА ПРОЖЕКЦИЯ ЩЕ БЪДЕ НА 27.10.2017 г. ОТ 19:00 ч. НА ФИЛМА „ТОР: РАГНАРОК“.