Илия Анчев подаде оставка като председател на УС на ФК “Оборище”

Спаска Костуркова , 16.12.2016 3 1365 Print

Илия Анчев-Iliq Anchev

На проведено заседание на Управителния Съвет на ФК“ Оборище-Панагюрище“,председателят на УС Илия Анчев депозира оставка поради лични причини.

Илия Анчев стана председател на “Оборище” през 2012 година, като бе избран единодушно с 24 “за”.

През 2015 година Анчев влезе и в управата на Професионалната лига.

Начело с Анчев панагюрският тим записа и своя най-голям успех до момента. През сезон 2014/15 г. „Оборище“ печели първенството на Югозападната „В“ група и от сезон 2015/16 е участник в „Б“ група.

УС на ФК “Оборище” взе решение да се проведе редовно Общо Събрание на клуба на 9 февруари 2017 година от 17.30 часа в „Камерна зала“ на „Театър дом паметник“ в град Панагюрище.

Още Спорт

Коментари

  1. #1 Вуцан 27.12.2016 в 8:12

    аз предлагам да изберем ганчо илков за председател на ус на оборище. той е най-умният човек в Млечния път и само той може да оправи футбола в панагюрище :)

  2. #2 Милан 16.12.2016 в 18:13

    Браво Ганчо,Браво Илков за коментара.Със футбола и Б група бяхме до тук .

  3. #3 инж. Ганчо Илков 16.12.2016 в 17:16

    В рубриката: “Още спорт” в коментар по темата “FOOTBALL24: Силна оценка за Кокала!” изказах твърдението относно зависимостта на авторитета на треньора и отбора от качеството на системата – ЧОВЕКА С ПАРИТЕ, КОЛЕКТИВъТ на играчите и способността на треньора да създаде хармонична психологична атмосфера. Когато тази система “заскърца” идва ред на оставките и хулите за некадърност. Некадърни няма. Нито Калпаков, нито Анчев са некадърни. Вината е в ЧОВЕКА С ПАРИТЕ!. Кагато парите, а не разумът са водещи, когато липсват играчи с дух и сърце (а тук идва основният мотив – местни играчи и търпение на основата на което да се създаде атмосфера за приемственост и устойчиво развитие) налице са оставки и временни “успехи”. Така, че това което се случва с ПФК Оборище е една позната сага в спорта “ръководен” от идеите на олигархията!

Вашият коментар

Моля спазвайте добрия тон.PIA-news си запазва правото да изтрие коментара ви, ако нарушавате правилата за ползване на сайта!

Популярно