Get Adobe Flash player
Банер
Банер
Банер
Home / Категории / Общество / Избраха нов директор на "Първи юни"

Избраха нов директор на "Първи юни"

Новини - Общество

Нов директор има вече детската градина "Първи юни" в Панагюрище. Вчера заседаваше комисиято по избора, която трябваше да избира между три кандидатки за директорското място. Те са представили концепция за развитието на детското заведение. По неофициална информация за директор е избрана Галина Матанова.

Коментари (23)
23 Понеделник, 12 Юли 2010 22:06
ще разберете на куково лято
Сигурен ли си, че може да се разбере? А чувал ли си за TOR? Ясно е, че не си SMILEYS_VERY_HAPPY
Ако се влиза през TOR ще разберете ама друг път!!!
SMILEYS_MR_GREEN SMILEYS_VERY_HAPPY SMILEYS_MR_GREEN SMILEYS_LAUGHING
22 Понеделник, 12 Юли 2010 21:18
!
защото всеки който пише само си мисли че е анонимен,при желание може да се разбере кой е....
21 Понеделник, 12 Юли 2010 20:04
?????
Защо някой налага цензура на коментарите като изтрива част от тях
20 Четвъртък, 08 Юли 2010 14:36
Родител
Ами то им е това работата -да правят тържества.Децата ми си обичат госпожите и аз харесвам целият състав от преподаватели в "1-ви юни".Там са хората ,които се грижат за децата ни докато ние работим.Затова им дължим уважение и такива коментари са грозни и безмислени.Ако имате впредвит точно конкретен учител кажето му името.Защо слагате всички под общ знаменател.А на този концерт изпъкнаха децата.Изявиха се абсолютно всички от най-малките до най-голямите.
19 Сряда, 07 Юли 2010 08:33
ь
че те детските учители ли са въовще
18 Неделя, 04 Юли 2010 18:59
ха
Ха, ха,ха, май това което казваш е самата истината.
17 Неделя, 04 Юли 2010 10:00
наблюдател
детските и началните учителки са самото олицитворение на кича, на всичко отгоре са големи завистници и правят всичките смотани тържества за да блеснат и да ги забележт.
16 Петък, 18 Юни 2010 12:18
Родител
Аз не чух кръчмарска музика.Може би някой е бил на 2-3 чашки и му се е искало да е на кръчмичка.Децата ни бяха страхотни , те показаха невероятни умения и ни изумиха.Въпреки ,че минаха седмици от концерта,все още мисля за видяното.Поздравявам всички деца ,които работеха без почивка последните седмици и се предсавиха ЧУДЕСНО.Поздрави и за всички учителки ,които проявиха голямо търпение с децата ни,защото който има деца знае колко е трудно да ги караш да направят нещо,а те успяха да се справят със всички палави дечица.Много специални поздрави и на г-жа Радивчева-хореографията на всички танци беше чудесна и не на последно място поздравявам г-жа Матанова,която боше "виновницата" за този незабравим за всички деца ,родители и гости концерт.Благодаря на всички ,че ни показахте децата в тази им светлина.
15 Петък, 04 Юни 2010 20:14
директорка
Всичко беше прекрасно! Браво!
14 Петък, 04 Юни 2010 20:02
от залата
Бравоза това, че учат децата да танцуват на кръчмарска музика! Брависимо!
13 Петък, 04 Юни 2010 18:16
родител
Браво на присъствал, и на ферхунде, и Вие като, и Ние сте ценители на хубавите неща!!!
12 Четвъртък, 03 Юни 2010 21:59
Ферхунде
Спектакълът на "1 юни" беше вълшебен, като директорката Галя Матанова.Децата сияеха,родителите плачеха от възторг, останалите зрители омаяни аплодираха.Наистина вълшебство!
11 Четвъртък, 03 Юни 2010 21:52
присъствал
Гледал съм Галя Матанова на сцена преди години. И тогава и сега тя ми въздейства особено силно - умее да заразява и пленява, все още преживявам думите,които изрече като послание...За децата-нямам думи-по-красив празник не мога и да си представя.Браво ДГ "Първи юни".
10 Четвъртък, 03 Юни 2010 20:21
Пурко
Браво, Галя! Ти отново доказа,че си най-добрата!
9 Четвъртък, 03 Юни 2010 19:15
колежка
Невероятен спектакъл ! Тържество на традиция в лицето на г-жа Абдулова заслужила невероятните аплодисменти ,на професионализма в лицето на г-жа Радивчева и на младостта и новаторството в лицето на г-жа Матанова. Поклон и пред трите.
8 Сряда, 02 Юни 2010 20:54
Родители
Възхитени сме от юбилейният спектакъл на Първи юни!Новата ни Директорка,Г-жа Матанова, доказа че е много талантлива, тя е изключителен човек. Видяхме децата ни сияещи, просто преобразени.
7 Сряда, 02 Юни 2010 20:41
родител
Г-жо Матанова,в екипа ви има един бесер и това е г-жа Радивчева ,гордейте се с нея,както аз се гордея ,че е учител по музика на моето дете.
6 Сряда, 02 Юни 2010 19:53
браво
Браво,г-жо Матанова!Вие и вашият колектив доказахте,че можете да работите с любов и вдъхновение и без помощта на самозвани капацитети от рода на сем.Кацареви.Те си мислят,че са солта на земята, а това не е така.Те са смешни, вие сте талантлива и красива.Желаем ви много успехи!
5 Сряда, 02 Юни 2010 19:26
поетеса-Деса
Директорката поздравявам
от екипа й се възхищавам.
Техните талантливи деца
докоснаха наште сърца.
Разплакани родители видях,
признавам си и аз не си сдържах
сълзите на гордост и умиление
от това талантливо поколение.
4 Сряда, 02 Юни 2010 18:31
майка
Да беше чудесно направо превъзходно такова тържество не съм гледала до сега, толкова ефектно и така добре организирано, че просто нямам думи да изкажа възхищението си от 1 юни. Цялата програма беше СУПЕР от началото до края. Г-жо Матанова благодарим Ви от сърце за тези прекрасни мигове,с които ни дарихте и ни направихте толкова щастливи да плачем от радост и да се гордеем с децата които имаме,а за толкова малък срок Вие и персонала на цялата градина направихте чудеса. Искам да благодарим и на г-жа Радивчева за прекрасните танци които децата изиграха това е толкова труд и търпение, че само един благороден човек като Вас би се справил с толкова много неща. Имам питане към Мадлен защо няма публикувана статия от празника на децата от ОДЗ"Първи юни" моля Ви направете нещо по въпроса.
3 Сряда, 02 Юни 2010 17:47
гражданка
Поздрави на новата директорка,юбилейното тържество изнесено на пъви юни в театъра беше чудесно!
2 Четвъртък, 20 Май 2010 18:09
Just me
Галя от няколко седмици вече е директор , но градината коренно се промени.Поздравявам я и пожелавам успех в бъдещите и начинания.
1 Неделя, 16 Май 2010 18:30
Radka masleva
Iskam da pozdravia Galia ot Canada tia beshe moia ychenichka poznavam ia mnogo dobre i mislia che i dezata i roditelite na tazi detska gradina sa istinski kasmetlii.Congratulations
PLEASE_REGISTER_TO_ADD_COMMENTS
Рекламодатели
Банер
Банер
Банер