Get Adobe Flash player
Банер
Банер
Банер
Home / Категории / Спорт / Оборище бие Хебър в Пазарджик

Оборище бие Хебър в Пазарджик

Новини - Спорт

Престижна победа с 3:2 записа тима на Оборище в днешната контрола срещу пазарджишкия Хебър. Мачът се игра в над 30-градусова жега на стадион "Бенковски" в областния център. Домакините откриха още в 5-тата минута на срещата и имаха предимство в първия четвърт час от играта. След това инициативата премина изцяло в ръцете на панагюрци, които създадоха куп положения пред вратата на противника. При едно от тях, в 25-тата минута, удари на Георгиев и Воденичаров нацелиха гредите, а при третата добавка съдията не свири чиста дузпа. Пет минути след това обаче след центриране от фаул Младен Манов отбеляза с глава. В 37 минута най-добрия на терена Борис Благоев-Фиго хладнокръвно излъга вратарят на домакините и направи 2:1. Минута преди края на първото полувреме Николай Воденичаров красиво прехвърли стража на Хебър за 3:1.

През втората част Хебър пусна резервните, а треньорът Симов също направи няколко промени. Темпото на играта обаче спадна заради жегата. В началото на полувремето пазарджиклии се възползваха от грешка в нашата отбрана и вкараха втори гол. До края имаха още две положения, при едно от които топката срещна страничната греда. След края на мача Любомир Симов сподели, че е доволен от играта и резултата, а отборът навлиза в оптимална форма. Личи си, че играчите са добре подготвени физически, но по-важното е, че започват да се сработват, каза още треньорът на зелено-белите. Той добави, че е освободен централният нападател Ангел Христов. В този мач на върха на атаката започна Воденичаров, а през второто полувреме като централен нападател игра Стоян Иванов - Аршавин. В контролата не взеха участие Делчо Сираков-Джими и Стоян Узунов.

Състав: Царев, Давидов, Симеонов, Манов, С.Георгиев, И.Георгиев, Стоянов, Хърков, Гърков, Благоев, Воденичаров

(Иванов, Раленеков, Богоев, Ненков,Кузманов)

Коментари (8)
8 Понеделник, 02 Август 2010 00:36
egoto
naistina dobro predstavqne
7 Неделя, 01 Август 2010 15:01
PIA news
Бях на мача, но не мога да ти кажа стартовия състав, защото познавам двама - трима. Но през първото играха титулярите.Дори излязоха с тренировъчния екип, защото официалните фланелки им бяха изпрани. Вярно е, че предния ден са играли контрола, но нашите ги надиграха тотално, наистина. Просто им скриха топката особено в края на първото.
6 Неделя, 01 Август 2010 14:26
Nikolai
Може ли да дадете и състава на Хебър, за да се види в какъв състав са играли. Доколкото знам предния ден са играли контрола с Ботев загубена с 2:0 така, че не е логично да играят на сутринта с титулярния си отбор.
5 Неделя, 01 Август 2010 09:21
Стоян Търкаланов
Повече от престижна победа,но според мен с по-голяма стойност е победата над "Бенковски",който е и по-стойностен отбор от "Хебър".Шокираща новина е "освобождаването" на централния нападател Ангел Христов,но дано Симов знае какво прави,защото сега оставаме без централен нападател,а за използваната от Симов тактическа схема е необходим ръстов и атлетичен централен нападател.Не съм в кухнята на отбора,но съм неприятно изненадан,защото Христов определено се вписваше в тактическата постройка на отбора.Водиничаров и Стоян Иванов-Аршавин са просто друг тип футболисти.
4 Неделя, 01 Август 2010 03:56
Петър Пенчев Раков
Ето че,се започва с добрите новини за Панагюрският футбол.....пожелавам,успех на целият отбор..и много такива победи през сезона !!!
3 Събота, 31 Юли 2010 19:31
Иван Димитров
Браво момчета! Това си е историческа победа - срещу Хебър в Пазарджик!
2 Събота, 31 Юли 2010 15:00
stanimir
bravo na nashite
1 Събота, 31 Юли 2010 13:48
kraycho parpulov
bravo.prodaljavaite taka.
PLEASE_REGISTER_TO_ADD_COMMENTS
Банер
Рекламодатели
Банер
Банер
Банер