Get Adobe Flash player
Банер
Банер
Банер
Home / Категории / Съобщения / Свободата е висока личностна и обществена култура

Свободата е висока личностна и обществена култура

Новини - Съобщения

От днес, 31. юли 2010 г., поради системно злоупотребяване на определени хора от нашата аудитория спрямо предоставената възможност за свободно и нецензурирано писане на коментарите и като администратор на сайта взех решение да огранича коментирането на анонимната част от панагюрската общност. От днес всички могат да продължат да коментират само чрез регистрация в нашия сайт. По никакъв начин не искаме да ограничаваме свободата на словото и да налагаме цензура, а просто искаме да спрем порочната практика анонимно да се излива помия по адрес на всеки един от нас. Ако някой има да каже нещо, не е трудно да се подпише с името си или дори псевдонима си. Ако искате да споделите особено важна информация и искате да запазите анонимността си, моля ползвайте формата за контакти на сайта.

Ние искаме да запазим сайтът чист и основната ни цел е да информираме хората. Вашето мнение и вашите коментари са важни за нас, но нека всеки, който иска да коментира, да си направи регистрация и да каже каквото има. Регистрацията отнема по-малко от 5 минути, не е еднократна и можете да ползвате потребителското си име неограничено време.

Коментари (13)
13 Понеделник, 09 Август 2010 16:26
Администратор
Пак да обясня на някои недоразбрали - регистрацията няма за цел да цензурира или да спрете да пишете. Както виждате, който иска, си пише. Просто не искам да се превръща сайта в един плювалник, в какъвто взе да става. Сравнявате с Дарик? Ок, но някой да е хвърлял око на коментарите на Дарик. Колкото и модератори да работят в тази голяма медия, и там нещата излязоха от контрол.
Съжалявам, но ако това е идеала ви, не и моят.
12 Понеделник, 09 Август 2010 16:17
Димитър Ставрев
Алооооо,Петре ми някой да не те е вързал тук, бе, пич? Като тук не ти изнася, върви тогава да си четеш Дарик, Стандарт и другите дето не щат регистрация. На мене пък ми беше омръзнало да чета тук тъпи малоумни и злобни коментари. Затова подкрепям напълно това решение на собствениците, щото на някои олигофрени им падна много дюшеш така да могат да си плюят безнаказано и абсолютно анонимно.
11 Понеделник, 09 Август 2010 15:32
петър георгиев
Почти всички не значи всички- 24 часа, Стандарт Дарик и още доста други, които са много по-големи професионалисти от вас НЯМАТ РЕГИСТРАЦИЯ!
Тъпи задръстени комунисти! SMILEYS_LAUGHING SMILEYS_LAUGHING SMILEYS_LAUGHING
10 Понеделник, 09 Август 2010 15:20
Марко Мечев
2 лева и 33 стотинки. много си прост бе георгиев. почти всички подобни агенции изискват регистрация, за да имаш достъп до опцията за коментар.
9 Понеделник, 09 Август 2010 14:25
петър георгиев
Алоо, агенцията Я КАЖЕТЕ КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ЗА ДА ВИ ЗАПУШАТ УСТАТА!!!!!??????
Изложихте се тотално с тази регистрация, SMILEYS_MR_GREEN SMILEYS_MR_GREEN

Сигурно местните феодали не им е приятно да ги критикуват ама няма да ги оставим на мира -СТРАХЛИВЦИ! И ВИЕ ОТ АГЕНЦИЯТА -СЪЩО SMILEYS_TWISTED_EVIL SMILEYS_TWISTED_EVIL
8 Понеделник, 02 Август 2010 13:50
Георги Костурков
Браво Светльо, великан си,

НОООООООООООО,

както знаеш много добре аз съм "на всяка манджа мерудия" (оте сега да си знаеш, че авторски права няма да ти плащам). В този смисъл регистрацията така или иначе не разкрива анонимността на потребителите. Единственият ефект е затрудняването на писането и евентуалното ограничаване на достъпа на компютърно по-неграмотни хора.
Замисляли ли сте се защо най-големите форуми (на dir.bg и dnes.bg) не изискват регистрация?
7 Понеделник, 02 Август 2010 12:34
Светлозар Димитров
Винаги съм твърдял, че свободата на словото е нещо много хубаво. Но с тази свобода, както и с много други свободи, се злоупотребява. Панагюрци не трябва да се сърдят и да се чувстат цензурирани според мене. Те първо трябва да се научат на автоцензура, да се научат когато нещо не им изнася да оспорват с цивилизовани доводи. На мене лично не ми пука ако някой пише нещо за мен, но има хора ,на които им пука...и още повече - има ситуации, които наистина са недопустими, какъвто е случая с Фиго. Момчето е отскоро тук и някакви идиоти се опитват да го въвлекат в тъпи интриги, като му слагат в устата думи, които той не е казвал. Мисля, че това с регистрацията е добро решение и аз лично не го приемам по никакъв начин за цензура. Всеки, който иска може да се регистрира, ограничение няма - и после да пише колкото си поиска.
6 Понеделник, 02 Август 2010 12:31
Дона
Има опции за скриване на нецензурни коментари - така хем няма да се налага някой да ги трие, хем който иска, няма да ги чете.
5 Понеделник, 02 Август 2010 12:24
Дона
Моето мнение е по средата. Панагюрци не са свикнали на свобода и за това ползват псевдоними, все си мислят, че някой стои на кьошето с карабината SMILEYS_COOL. И май няма да се справят с това чувство, от което сайтът определено ще изгуби.
А тия приказки за "форумно" обидени - айде холан, голЕм праз, че някой, който не познаваш, написал нещо за теб.
4 Понеделник, 02 Август 2010 11:53
Георги Костурков
Ограничаването е форма на цензура.
Вие искате ли да налагате цензура.

Гарантирам Ви, че познавайки дребнавата селяндурска природа след 1 месец ще си влизате само вие в сайта.
3 Неделя, 01 Август 2010 15:07
Цветанка Борисова
Поздравления за сайта на Панагюрище! Градът отдавна имаше нужда от подобна информационна страница и много хубаво, че е "ПИА -НЮЗ" е придобила такава популярност. Относно идеята - за регистрацията при коментиране - много добре, но това е и нож с две остриета. От една страна се избягват "помиите", а от друга страна поради изискването за регистрация намаляват коментарите, вследствие на това намалява гледаемостта на новините и т.н. Изпробвах го този вариант /като редактор в подобен местен сайт/ - влизанията спаднаха наполовина и се наложи да върнем старото положение..., колкото и да не ни се искаше.
Специални поздравления за Мадлена Георгиева - чудесна идея и добра реализация на сайта!
2 Събота, 31 Юли 2010 12:28
veska
браво ние които сме в чужбина искаме да научим нещо от града а четим само псувни и обиди
1 Събота, 31 Юли 2010 11:46
kraycho parpulov
takmo 6tqh da dam ideq vseki da si napravi registraciq i togava da komentira.dobro na4alo
PLEASE_REGISTER_TO_ADD_COMMENTS
Рекламодатели
Банер
Банер
Банер