Начало Местна власт Изненада?! Областният председател на СДС със „златен глас” за общинсикия лидер на...

Изненада?! Областният председател на СДС със „златен глас” за общинсикия лидер на БСП

20
4
СПОДЕЛИ

10850162_317093705153097_2771236486296941502_nАбсолютен политически шок за традиционно политически мислещите поднесе днешният ден в Общинския съвет – Панагюрище. Анализът на резултатите от гласуването за председател на общинския съвет показа, че „златният глас” за лидера на БСП – Панагюрище Станимир Велчев е дошъл от областния лидер на СДС Веселина Зумпалова – Ралчева. По време на вота осемте съветници от ПП ГЕРБ знаково гласуваха с празни пликове. Велчев бе подкрепен от тримата си съпартийци, четирима представители на Единната народна партия и двама представители на „Евророма”. Дали се сформира ново трайно управляващо мнозинство в Общинския съвет, гореизброените съветници, ще стане ясно на следващите заседания.

4 КОМЕНТАРА

  1. Ралчева си плаче за златен скункс! В коя вселена областен лидер на дясна партия гласува за най- големия тъпанар от лявата партия??? Др. Велчев знае само за плюва и да вдига вежки като дърт коцкар. За друго не става!




    0



    0
  2. Тук няма никакво значение коя е Зумпалова и за какво се бори. Тя вече е в историята. След като утихнат страстите ще преценяваме колко е била права и колко – крива.
    Проблемът е, че ГЕРБ поиска оставката й и то напълно немотивирано, което е безпринципно. С искането на оставката на Зумпалова ГЕРБ си вкара автогол. Слезе на махленско ниво и междуличностни отношения. Хората очакват друго от една дясна партия. Очакват принципи, а не ганювщина. Затова този, който е в основата на искането на тази оставка, те си знаят, кой е той, трябва да си ходи, защото ще продължава да ги тегли към дъното.
    Ако ГЕРБ са умни, ще се опитат да изгонят тази персона от своите редици, друг е въпросът дали ще успеят. Ако го направят, могат и да върнат доверието на хората в тях. Има грешки, има и прошки. Ако не успеят – ще продължат по нанадолнището. Автоголовете ще продължават, рейтингът на ГЕРБ ще се срива.
    Ако левите са умни, те ще направят всичко възможно този човек да остане в групата на ГЕРБ. Защото колкото повече потъва ГЕРБ, толкова повече ще се издигат те.
    Ако електоратът е умен ще поиска същото. За електората най-добре е шоуто да продължи. По-добро е от всяка друга сапунка.




    0



    0