Начало Любопитно Китаристът Иван Лечев вдига къща за чудо и приказ в Панагюрище

Китаристът Иван Лечев вдига къща за чудо и приказ в Панагюрище

7816
9
СПОДЕЛИ

ivan-lechev

Китаристът Иван Лечев вдига къща за чудо и приказ в Панагюрище, съобщават от „24 часа“

13902800_10154318284444536_260319122815289432_nЛечев се хвали със снимки в социалните мрежи и дори ги качва и надписва спрямо прогреса на къщата.

Въпреки, че китаристът имаше известни проблеми с деца от ромски произход, очевидно е успял да ги надмогне и сега гордо се хвали със строителните си умения.

9 КОМЕНТАРА

  1. Рая,аз исках просто да уточня за какво става въпрос и да подам точна информация на читателите,точно по тази причина – да не си представят имение,а една стара селска къща,но реставрирана с много труд и много вкус.На двора има има и навес,за пийване и хапване,но от типа „тлакана“,както казват по селата и изобщо е много красиво,дори вратата е голяма, дървена порта и е много автентична,както споменах, дувара също.А проблемите наистина са с деца,защото явно само те могат да прескочат високият зид.Плюс това и да ги хванат,не им търсят отговорност и минават „метър“,дето се вика,пък и по двора няма много какво да се краде,а самата сграда е добре заключена и има СОТ.И да добавя – на фона на това,че населението на селото е около 60% ,съставено от цигани,проблемите с тях са доста малко ,в сравнение с други места,където те са значително по-малко ,но правят много повече бели!Надявам се да бях полезен,благодаря !!!




    5



    0
  2. Тази къща се намира срещу училището в село Поибрене,аз лично съм ходил десетки пъти в нея.Това не е нова къща,напротив стара е и само се реставрира, и то от тази година.Преди 4 дена лично си говорих с господин Лечев,той наистина е много щастлив от работата по къщата и изобщо много харесва региона като цяло,а проблемите с циганите идват от там,че къщата се намира непосредствено под циганската махала в селото и явно макар,че е обградена от висок поне 4 метра,каменен дувар някои от черноглавите ни „братя“,успяват да проникнат там.ХА !!! Дойде ми чудесна идея !Другият път ще му предложа да му намеря едно-две кучета,тип „каракачанка“,мисля че проблема ще е решен напълно!Благодаря за вниманието!!!




    8



    0
    • Благодаря за инфото „Знаещ“. Стугнах до няколко извод.
      Ясно е, че софийските жирналист ги мързи. Но когато колегите от сайта копират новина, е редно да я проверят. На един хвърлей място им е. Подвеждане има първо в заглавието „…Къща за чудо и приказ“. Човек остава с впечатлението, че се вдига палат, като на Делян Пеевски, а в случая става явно въпрос просто за къща, каквито имат много от малко по-заможните българи. Иван Лечев го заслужава, защото е изкарал парите си с труд. Хубаво ни хвърли предполагаема светлина върху ромските проблеми, но сеха остава въпроса защо „деца от ромски произход“. Само с децата ли има ороблеми.




      4



      0
  3. „Въпреки, че китаристът имаше известни проблеми с деца от ромски произход, очевидно е успял да ги надмогне и сега гордо се хвали със строителните си умения.“

    Да бяхте обяснили какво е общоото между проблемите му с ромските деца и строителни му умения. Самото изречение е лишено от смисъл. Май не сте пили кафе тази сутрин. :)




    5



    2