Начало Общество Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев проведе традиционната си среща със зрелостници...

Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев проведе традиционната си среща със зрелостници и ученици

СПОДЕЛИ
И зрелостниците, и учениците, завършващи първата си степен на образование, са пълни отличници. Срещата се проведе в Кметска зала на община Стрелча.
„Гордеем се с вашите постижения, защото вие сте нашето бъдеще. На тези от вас,които завършват 4- ти клас пожелавам успехи в по- горните класове, а на зрелостниците- успешен старт в живота и висшите училища.”,каза в началото на срещата кметът на община Стрелча Иван Евстатиев.
zrelostnici15.jpgНа срещата присъстваха директорите на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Ганчо Грозев, на НУ „Паисий Хилендарски” Иванка Петришка, на ОДЗ „Д-р Стайко Стайков” Мария Петришка, Мариана Няголова- председател на НЧ „Просвещение 1871” гр. Стрелча. Те пожелаха на всички здраве и изразиха надежда, че след завършването на висшето си образование младите хора ще се завърнат в родния си град.
Завършващите НУ „Паисий Хилендарски” пълни отличници са 10, а от СОУ „Св.св. Кирил и Методий”- 7. Всеки един от зрелостниците и учениците, завършващи начално образование получи книга с послание от кмета на общината. Иван Евстатиев предпостави парична помощ на една от завършващите зрелостнички, която е с един родител.
39 ученици завършват тази година 4- ти клас на НУ „Паисий Хилендарски”, 18 са зрелостниците.