Начало Развлечение „Междузвездни войни: Последните джедаи“ с премиера и в Панагюрище

„Междузвездни войни: Последните джедаи“ с премиера и в Панагюрище

СПОДЕЛИ

ПРОЖЕКЦИИ КИНО „МОДЕРЕН ТЕАТЪР“

 

ПАЛАВИ МАМЧЕТА ПО КОЛЕДА–Премиера

Жанр:Комедия

Държава:Китай, САЩ

В ролите:Кристина Апългейт, Уанда Сайкс, Емджей Антъни, Питър Галахар, Джъстин Хартли, Черил Хайнс, Сюзан Сарандън, Уна Лорънс, Кристин Барански, Мила Кунис, Кристен Бел, Катрин Хан, Джей Ернандес, Лайл Брокато, Кейд Мансфийлд Кууксей, Ариана Грийнблат, Джакс Дийн, Мадисън Мъфли

Дата: 13.12.2017 г. (сряда)

Час: 18:45 часа

Цена на билета: 5,00 лв.

Палавите мамчета са безкрайно стресирани от цялата подготовка за Коледа! Внезапно назрява бунт срещу всичките очаквания покрай празника и мамчетата се обединяват в защита на интересите си. Ситуацията се изостря когато при тях идват майките им…

 

ПАДИНГТЪН 2Премиера

 

Жанр: Анимация, Комедия, Семеен

Дата: 16.12.2017 г. (събота)

Час: 16:30 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

 За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

 За лица над 18 години – 5,00 лв.

Продължението на един от най-обичаните семейни филми ще ви разкаже за Падингтън, който е щастливо устроен със семейство Браун в Лондон. Там той е популярен член на обществото, пръскайки радост и мармалад навсякъде, където отиде.
Докато търси перфектния подарък за 100-ния рожден ден на леля Луси, Падингтън вижда великолепна панорамна книга в магазина на г-н Грубер и се заема с множество странни работи, за да я купи. Но когато книгата бива открадната Падингтън и семейство Браун ще са отговорни за разкриването на крадеца, който е майстор на дегизировката.

 

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ– 3D Премиера

 

Жанр:Фантастика, Екшън, Приключенски

Държава:САЩ

В ролите:Том Харди, Домнал Глийсън, Адам Драйвър, Марк Хамил, Гуендолин Кристи, Оскар Айзък, Дейзи Ридли, Бенисио Дел Торо, Лора Дърн, Кели Мари Тран, Принц Уилям, Гари Барлоу, Принц Хари

Дата:  15.12.2017 (петък) – дублиран

Час: 19:00 часа

Дата:  16.12.2017 г. (събота)- със субтитри

Час: 19:00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Продължението на легендарната сага за противопоставянето на света на мрака, добро и зло, започва след гибелта на Хан Соло. В Галактиката, където Първия Орден и Съпротивата яростно се сражават едни с други в една безконечна война, героинята Рей (Дейзи Ридли) пробужда Силата в себе си.

Но какво ще се случи, когато тя отиде да се срещне с единствения останал жив джедай – Люк Скайуокър (Марк Хамил)? Кайло Рен вече е минал на тъмната страна на Силата и е убил собствения си баща, заемал висока позиция в Първия Орден. Но къде ще го поведат амбициите, подарени му по наследство от един страшен родственик – Дарт Вейдър?

Ситуацията се обостря още повече, когато майката на Кайло, лидерът на Съпротивата Лея (Кари Фишър), заедно с По (Оскар Айзък), Фин (Джон Бойега) и ВВ-8 започват изпълнението на нова мисия.