Начало Общество Младежи от Панагюрище и Пазарджик участваха в обучение за управление на мотивацията...

Младежи от Панагюрище и Пазарджик участваха в обучение за управление на мотивацията и даване на личен пример

СПОДЕЛИ

Днес, 22 юли, в Исторически музей-Панагюрище се проведе обучение, организирано от младежки информационно-консултански център „Уейк ъп младежи” – Пазарджик, съобщиха от културната институция.

Темата на провелото се обучение, е Управление на мотивацията и даване на личен пример, с водещ лектор, докторант по психология Боян Пиперков.

В обучението взеха участие младежи от Панагюрище и Пазарджик.

В екипа на МИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ е и панагюрецът Илия Богоев.

Младежки информационно-консултантски център „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ” ще предоставя безплатни индивидуални и групови консултации и обучения за младежи от Област Пазарджик.
През 2017 година са предвидени обучения за младежи в общините Пазарджик, Белово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Септември и Сърница, съобщи Маргарита Ангелова, ръководител на проекта.

Идентифицирането на актуалните за младежите в областта въпроси, върху които ще се акцентира при реализирането на заложените по проекта дейности, ще бъде подготвено от специалисти и младежки работници, които имат богат професионален опит, знания и умения за идентифициране на потребностите на младите хора в общността.

Младежите от Област Пазарджик могат да получат информация по различни въпроси свързани с обучение, пътуване, младежки програми, доброволчество, както и за заявка на обучение в дадена община, можете да се свържете със специалистите: на място в офиса на МИКЦ “УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ” Пазарджик на адрес ул.“ Константин Величков“ №20, ет 8. Офис 809, или на е-mail: wakeupm@mail.bg