Начало Общество Момичетата от Salute стават капитани на сцената на X Factor

Момичетата от Salute стават капитани на сцената на X Factor

СПОДЕЛИ

MARI2Музикалните диви и герои от четвърти сезон на X Factor ще излязат на сцената на музикално шоу №1 тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Новата тема предвещава невиждани изпълнения и звезден щурм на талантливите участници.

Усмихнатите момичета от Salute ще се превърнат в капитани на най-мелодичната армия. Дарина ще оглави банда пънкари, които ще създадат хаос на сцената с много настроение и бурни танци. Стивън ще получи не само култово парче, но и задачата да спаси света за няколко минути. Кристиан ще се изстреля в космоса, а Belcanto ще пропътуват през времето, за да се завърнат в една далечна епоха с песен на групата на всички времена.

„Това е един от най-сериозните концерти от гледна точка на организация и реквизит. На сцената се пресъздават много динамични и зрелищни сюжети, които изискват невероятна дисциплина и подготовка на участниците”, коментират от екипа.

Какви таланти и супер сили ще демонстрират останалите финалисти в шоуто? Не пропускайте X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова.