Начало Интервюта Николина Барбутева гостува в Панагюрище, разпространява безплатно новия си роман

Николина Барбутева гостува в Панагюрище, разпространява безплатно новия си роман

СПОДЕЛИ

 „Скъпи панагюрци, нямам търпение да се срещнем”, вълнува се писателката

10450786_654471494669435_3915398772645591992_n

Утре, 10 ноември от 17:30 часа, в Градска библиотека „Стоян Дринов” ще се състои литературна среща с младата и креативна писателка Николина Барбутева.

Пред панагюрските ценители на литературата тя ще представи новия си роман, озаглавен „Афера”. Интересното и нетрадиционното в случая е, че никой от присъстващите няма да се докосне физически до книгата, тъй като тя е в електронен вариант и се разпространява безплатно, като подарък за хората.

Ето какво сподели за ПИА прекрасната Николина:

Гостуването в Панагюрище

Идеята се роди много спонтанно , както може би всичко красиво. Имам колега от студентските години (Владислав Влайков) , на когото гостувах това лято. Споделих му за своята книга и изобщо творческите ми прояви. Той сподели, че би било хубаво ако се състои едно такова представяне на „Афера“ и в Панагюрище.

Аз откликнах с голяма радост на предложението му. След това той се свърза с г-н Стефан Рапонджиев, който веднага съдейства за реализацията на идеята. И ето, вече е факт, от който съм много щастлива!

Какво да очакват панагюрци

На самото представяне пред панагюрската публика ще изложа концепцията на романа. Засегнала съм теми като любовта, приятелството, предателството и разплатата и всичко това, пречупено през призмата на един любовен триъгълник. Действието в „Афера” се развива в България и е съвкупност от много неща, създала съм образи, в които да могат да се разпознаят максимален брой читатели.

За „Афера”

13644267_10210282100837057_248633065_n

Романът се разпространява съвсем безплатно, така че всеки желаещ, който остави имейл за връзка , ще го получи на пощата си. В случая не търся комерсиална цел , а да достигам до хората. Читателите ще имат възможност да дадат и обратната си връзка към мен на имейла, от който ще получат книгата.

Тъй като се занимавам с музика, макар и да съм съвсем в началото на това начинание и опитите да са ми плахи , мога да се похваля с 2 авторски песни Your name и Всеки миг. Работя и по трета в момента. Радвам се, че след представянето на книгата ще мога да ги изпълня пред Вашата публика.