Начало Общество Община Панагюрище получи благодарствено писмо за цялостната и своевременна организация при аварийното...

Община Панагюрище получи благодарствено писмо за цялостната и своевременна организация при аварийното снабдяване на МБАЛ „Уни Хоспитал“ с вода

СПОДЕЛИ

Община Панагюрище получи благодарствено писмо от управителя на МБАЛ „Уни Хоспитал“ доц. д-р Силви Кирилов д.м. и целия медицински персонал за цялостната и своевременна организация при аварийното снабдяване на МБАЛ „Уни Хоспитал“ с вода.

„Навременната информация за аварийния режим и осигуряването на вода с водоноски за цялостната дейност на отделението по хемодиализа и останалите отделения на лечебното заведение допринесе за добрата работа на медицинския персонал и лечението на пациентите, както и предотврати възникването на тежки вътреболнични инфекции. Благодарение на нашите съвместни усилия, болница „Уни Хоспитал“ се справи със сериозното предизвикателство от липсата на подаване на вода“, се казва в писмото, адресирано до кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки.

2 КОМЕНТАРА

  1. Хората са благодарили – това е добре. Но защо трябваше да се стига до това благодарствено писмо? Един общински съвет, начело с кмета, трябва да мисли стратегически, а не да работи ден за ден. Сламка (студентски жаргон): Стратегия (от гръцки: στρατηγία, stratēgia, „изкуство на военното ръководство, офис на военен командир, командване и т.н.“[1]) e план на висше ниво, с който да се постигнат една или повече цели при определени условия на несигурност. Стратегията е от значение, тъй като ресурсите за постигане на тези цели обикновено са ограничени. Стратегията обикновено включва полагане на цели, определяне на действия за постигане на целите и мобилизиране на ресурсите, за осъществяването на тези цели. Стратегията описва как крайните цели да се постигнат чрез средствата (ресурси), като в организационните изследвания мениджмънта в организациите е обикновено натоварен със задачата да определя стратегията, а самата стратегия може да възникне като шаблон /модел на дейност. Стратегията включва дейности като стратегическо планиране и стратегическо мислене.




    0



    0