Начало Бизнес „Оптикоелектрон Груп” взе участие в ежегодното изложение на работодатели „Дни на кариерата“...

„Оптикоелектрон Груп” взе участие в ежегодното изложение на работодатели „Дни на кариерата“ 2016

СПОДЕЛИ

img_2172
На 25, 26 и 27 октомври се проведе ежегодното изложение „Дни на кариерата“, в което работодатели се срещат с младите надежди на ТУ, за да им дадат шанс за професионална реализация във водещи компании.

Организатор на изложението беше Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на Техническия университет – София. Лично ръководството на ТУ – София обяви началото на събитието, а представители на кариерните центрове и на студентския съвет приветстваха гостите.

И тази година събитието беше посетено от много фирми, сред които и „Оптикоелектрон Груп”, една от водещите фирми, доказала се на българския и международния пазар.

Компанията е превърнала участието си в Кариерния форум в традиция, като отваря врати за млади и талантливи студенти.

Дейността на дружеството бе презентирана пред студентите, които имаха възможността да се запознаят с новостите и проектите, свързани с производството и основната дейност на “Оптикоелектрон” . В рамките на форума бяха проведени интервюта със студенти, специализанти и магистри, изучаващи общо машиностроене на немски език, електроника и автоматика, както и мехатроника. Представителите на дружеството – г-жа Недялкова, г-жа Славкова и г-жа Маринова, проведоха разговори, насочени към очакванията на търсещите работа, както и първоначалните условия за стартиране на подбор на кадри в дружеството.

img_2153-1

Предлаганите стажантски и работни позиции са: инженер-механик, инженер – технолог, инженер- електроника, технолог – оптик.

Дружеството предлага: Прозрачни и ясни трудови взаимоотношения; Работа с високи технологии; Възможност за обучения, професионално и кариерно развитие.

В замяна търси инициативни, креативни и трудолюбиви хора с желание за работа и мотивация.