Начало Бизнес „Оптикоелектрон” откри учебен кабинет по Лазерна и оптична техника в Професионалната гимназия...

„Оптикоелектрон” откри учебен кабинет по Лазерна и оптична техника в Професионалната гимназия (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Дружеството предлага на учениците по – добро образование, пряко свързано с действителността

img_9686

Вчера, 10 ноември, „Оптикоелектрон” откри кабинет в Професионалната гимназия в град Панагюрище, който е свързан с подпомагането на учебния процес на учениците от специалността „Лазерна и оптична техника”. Кабинетът е приветлив, боядисан в цветовете на предприятието и модерно оборудван.

img_9668

Благодарение на дружеството на кабинета беше извършен основен ремонт и той е готов да посрещне учениците от 9, 11 и 12 клас, които ще провеждат обучението си там по специализираните предмети от специалността си.

img_9683

На тържественото откриване присъстваха инж. Лука Гарчев – изп. директор на „Оптикоелектрон Груп” АД, Владимир Недялков – изп. директор на „Завод за Оптика” АД, представители на фирмата в лицето на Соня Славкова, Наталия Недялкова и Наталия Маринова, както и ученици и преподаватели от гимназията.

img_9666

img_9665

Церемонията откри Лушка Апостолова – директор на ПГ. Апостолова благодари на „Оптикоелектрон” за помощта по кабинета, като си пожела тези топли отношения да се запазят, а взаимната работа да продължи и за в бъдеще.

img_9678

Искаме да ви предоставим възможности за по – добро образование, което е пряко свързано с действителността”, заяви на свой ред Соня Славкова. Тя изрази и радостта си от успешния проект за дуално обучение „Учене чрез работа, работа чрез учене”, който е най – добрата формула за успех.

С особено чувство за отговорност и с огромно удоволствие се заехме с ремонтирането и оборудването на този кабинет”, разказа инж. Лука Гарчев. Той подчерта също, че в своята 45-годишна история „Оптикоелектрон” винаги е подкрепяло и продължава да подкрепя училището като базово.

Искам да пожелая на младите хора, които ще преминат от тук, успешен път в живота и да бъдат убедени, че избирайки оптиката като свое поприще, няма да сгрешат!”, допълни и Владимир Недялков.

img_9667           img_9696