Начало Бизнес „ОПТИКС“ АД ОТБЕЛЯЗА 18 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ

„ОПТИКС“ АД ОТБЕЛЯЗА 18 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ

СПОДЕЛИ

1 (57)

„Оптикс“АД отбеляза 18-годишнината от създаването си с пищно тържество на 30 юли в двора на Индустриална зона „Д-р Чочев“.

Над 460 служители и гости присъстваха на мероприятието по повод рождения ден на компанията. Те бяха приветствени от Изпълнителния директор на „Оптикс“- инж.Иван Чолаков, който разказа на кратко историята на дружеството, което вече осемнадесет години се утвърждава с авторитет на международните пазари и предлага продукция на световно ниво.

Инж.Чолаков благодари на целия екип на „Оптикс“ за усилията, старанията и професионализма, които влагат ежедневно в работата и им пожела здраве и много успехи.

1 (106)

1 (123)

Мероприятието продължи с много музика и танци. В празничната програма взеха участие спортен клуб „Самодива“, гр.Пловдив и изпълнителката на български фолклор -Цветелина, която представи народни песни от различни области на страната.

1 (443)

Тържеството приключи с празнична заря, която озари небето над Панагюрище.

4 КОМЕНТАРА

  1. Честит празник! Пожелавам много бъдещи успешни години на фирмата, здраве и личен успех на всеки член на колектива!
    Искрено се възхищавам на инж. Чолаков, който започна от нулата и създаде модерно и проспериращо предприятие, което осигурява много работни места. Заслужава уважението на жителите на цялата община, защото не използва държавен или общински ресурс, а сам със своя екип постигна толкова много. Да е жив и здрав!
    На многая лета!




    0



    0
    • Уважаема г-жо Ангелова,
      Искрено Ви благодарим за поздравленията и прекрасните пожелания.




      0



      0