От пощата: Почна се, преди да се е почнала зимата

Мадлена Георгиева , 22.10.2014 3 1781 Print

email_300Отивайки на работа сутринта една гледка ме върна към позабравена тема. Един от контейнерите в блоковете срещу бензиностанция “Петрол” гореше с “пламъци адови”. Явно някой е пропуснал да лисне в чудото кана вода и от това спестено усилие един контейнер ще замине. Друг е въпросът, че вечно вдигаме вой колко е мръсно, какъв е въздухът, как нямало къде да се изхвърля сметта. Започна се, преди да е почнала зимата.

Иванка Стефанова

Още Новини от вас

Коментари

  1. #1 Петкова 08.12.2015 в 18:58

    4.11.2015г. не е било петък. За другите въпроси имате право на отговор

  2. #2 Цвета Димитрова -Реджова -Ракова 08.12.2015 в 11:30

    На вниманието на господин Кмета и комисията за подбор за работа в общината Оспорвам избора за помощник -възпитател проведен на 4.11.2015г./Петък/ Моля комисията да публикува въпросите ,които се задават по време на интервюто?Да публикуват протокола воден по -време на събеседването! Мисля ,че такъв липсва!!!Моля да се публикува какъв е опита на всички кандидати и какво образование имат! Ето предварително няколко от въпросите!Ако някое дете Ви поиска два лева ,че е гладно ,бихте ли му дали? Ако дете не иска да отиде на училище сутрин какво бихте направили? Ако дете извади нож какво бихте направили ? Има педагогика ,която не е формула две + две. Искам да знам причината по-която не съм оценена за тази работа!Кой се страхува да заема тази длъжност? Докога ще се работи по шуро- баджанашки начин!Ако не ми бъде отговорено в тридневен срок ще си търся правата по друг начин!!!

  3. #3 Петър Кулев 25.10.2014 в 9:28

    “Ганьо Балкански”, уважаема Стефанова.

Вашият коментар

Моля спазвайте добрия тон.PIA-news си запазва правото да изтрие коментара ви, ако нарушавате правилата за ползване на сайта!

Популярно