Панагюрец с чуждо BMW помля Рено, паркирано на тротоара

Мадлена Георгиева , 03.02.2015 3 6549 Print

За инцидент, станал около 18.30 на улица “Никола Мареков” вчера ни информира нашият читател Костадин Поибренски, който ни изпрати и снимки. Момчето разказа пред репортер на ПИА ,че в късния следобед вчера се чул страшен трясък. Когато излязъл да провери какво става, видял, че паркираният на тротоара пред дома му автомобил Рено Клио е ударен и в резултат на това е изхвърлен на няколко метра по-надолу, близо до Тежкотоварната улица. По думите на Костадин, инцидентът е предизвикан от младеж от Панагюрище, който карал с висока скорост автомобил BMW по малката уличка и вероятно е изгубил контрол над возилото, забивайки се в оградата на къщата и помитайки паркираното отпред Рено.

Имал съм късмет, защото малко преди удара, бях тръгнал да излизам навън, но майка ми ме върна от вратата, разказа Костадин. Водачът на злополучния Баварец вместо да остане на местопроизшествието, пак по думите на момчето,  тръгва да бяга. Малко след пристигането на полицията обаче се появява. Според Костадин, направения тест с дрегер не показал водачът да е употребил алкохол. Станало ясно, че всъщност автомобилът не е негов, а на приятел, който го помолил да го закара колата до дома му.

Обстоятелствата около инцидента още се изясняват.

Още Новини от вас

Коментари

  1. #1 nikoleta 22.04.2015 в 21:55

    Няма наказание за шофьори на “Баварците” и “Аудито” …. Такава ни е държавата

  2. #2 Стойко 03.02.2015 в 18:44

    Около 15:00 бях паркирал на номер 34. Бяхме със съпругата ми и малката ни дъщеря. какво ли щеше да стане ако в този момент бяхме там.

  3. #3 Стойко 03.02.2015 в 18:40

    Затвор за такива

Вашият коментар

Моля спазвайте добрия тон.PIA-news си запазва правото да изтрие коментара ви, ако нарушавате правилата за ползване на сайта!

Популярно