Начало Общество Панагюрската снаха Снежина Манчорова встъпи в длъжност като чеърмен на Интернешънъл Иннар...

Панагюрската снаха Снежина Манчорова встъпи в длъжност като чеърмен на Интернешънъл Иннар Уийл България снощи в Казанлък

СПОДЕЛИ

9c424e31e88d912268051484e5a5bcfa

 Казанлъчанката, която е и панагюрска снаха, Снежина Манчорова получи символната огърлица на чеармен на Интернешнъл Иннар Уийл Дистрикт 248 България за 2016-2017-та година на официална церемония снощи в Града на розите, съобщи zakazanlak.bg.

Манчорова бе избрана за ръководител на националната организация на дамите от този вътрешен ротариански кръг по време на националната изборна конференция на 18-и март тази година в Копривщица, но по силата на традицията в Иннар Уийл, тя получи официално огърлицата на национален президент в родния град в края на текущата година от бившия президент на Дистрикта, Веселка Асенова.

Десетки букети от клубовете в цялата страна, общо 25 на брой, получи Снежина Манчорова снощи след официалното връчване на огърлицата, поздравителен адрес от името на Ротари клуб Казанлък връчи президентът за 2016-та-2017-та година, Бедрос Азинян, който обеща мъжко рамо на подкрепа от името на местните ротарианци в усилията на дамския клуб за работа в подкрепа на различни обществени каузи. Дамите от 14-те клуба гости от цяла България, се забавляваха с момчетата от група „Грамофон“. Казанлъшките дами, в качеството си на домакини, посветиха вечерта на маслодайната роза и Чудомир.