Начало Бизнес Петър Костурков от Панагюрище е новият победител в томболата на ПРОФИ...

Петър Костурков от Панагюрище е новият победител в томболата на ПРОФИ КРЕДИТ

120
0
СПОДЕЛИ

profi-credit

Петър Костурков на 38 години от Панагюрище стана поредният победител в промоцията на ПРОФИ КРЕДИТ „Най-добрият кредит e погасеният кредит”. В рамките на промоцията след разиграване на томбола един от кредитополучателите на ПРОФИ КРЕДИТ през предходния месец печели пълно
погасяване на заема.
Петър изтеглил кредит от 3000 лв. за срок от 24 месеца. При компанията го отвела нуждата от средства за лечението на болния му баща, с когото делят една къща. Спасителната мисъл за кредит му дошла, когато видял рекламите на ПРОФИ КРЕДИТ в града.
От кредитния експерт Петър разбрал също, че ПРОФИ КРЕДИТ организира томбола „Най-добрият кредит е погасеният кредит“. Според условията й всички нови клиенти на компанията, изтеглили кредит над 1000 лв. можели да участват в нея. След броени дни разбрал, че е щастливият победител, чийто кредит ще бъде напълно погасен. Защото най-добрият кредит е погасеният кредит.
Петър разказва, че от съвсем малък живее в Панагюрище. Работи като шлосер в строителството, женен е, има един син на 15 години. Единственото, за което мечтае, е баща му да оздравее и за да осигури средства за това, сега ще кандидатства за нов кредит.

profi-credit
Тази седмица Петър Костурков беше поканен в офиса на ПРОФИ КРЕДИТ в Панагюрище, който се намира на най-оживеното място в града – общинския пазар, за да получи официален документ, че кредитът му е бил погасен. „Благодарен съм на ПРОФИ КРЕДИТ, защото ми помагат в тежък за мен и за семейството ми момент,” сподели развълнуваният Петър.
Офисът на ПРОФИ КРЕДИТ в Панагюрище е открит през 2015 г. и успешно обслужва клиенти от гр. Панагюрище и всички населени места в общината. В офиса на финансовата институция работи екип кредитни експерти, ръководени от Дима Георгиева.
ПРОФИ КРЕДИТ България е компания, която се вслушва в мнението на своите клиенти, а тяхната удовлетвореност е основен приоритет. Затова компанията ще продължи с организирането на промоционални активности и в бъдеще.
ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Profireal Group с централа в Холандия. Освен в България, групата има дейност в други 3 държави в Централна и Източна Европа – Чехия, Словакия и Полша, а през 2013 г. разширява дейността си и в Русия. ПРОФИ КРЕДИТ България предлага потребителски заеми за физически лица, както и специализирани заеми за бизнеса. Компанията има изключително добре развита търговска мрежа, която покрива над 80% от територията на страната, като се планира и по-нататъшното й разширение. Тази година ПРОФИ КРЕДИТ отбелязва 10-та си годишнина на българския пазар.
Вече 2 години компанията е партньор на фондация “За Нашите Деца” в мисията всяко дете да живее в семейство. ПРОФИ КРЕДИТ България подкрепя фондацията не само финансово, но и като се ангажира с помощта на своите служители, партньори и клиенти да разпространява каузата и да търси нови съмишленици. Всяка година повече от 1050 деца попадат в социални институции, като над 900 от тях са на възраст под 1 година. С дарените от ПРОФИ КРЕДИТ България средства, фондацията помага на семейства и деца в риск от раздяла да преодолеят трудностите и да останат заедно.