Начало Развлечение Соня Немска: През 2017-та задължително ще направя балада

Соня Немска: През 2017-та задължително ще направя балада

87
0
СПОДЕЛИ

zvezdite0052__large

През изминалата година Соня Немска представи две заглавия на публиката – “Онези думи” и дуета с Андреас – “Поздравления”. Певицата признава, че е доволна от това как са се приели песните и продължава упорито да работи през следващата година.

“Задължително през 2017-та трябва да направя балада, защото от много години феновете ме молят да създам балада”, споделя в интервю за Signal.bg Соня Немска.

Тя допълва, че освен нея ще предложи на меломаните още една или две бързи песни, но на този етап е рано за повече конкретика по темата.

Тя отправя пожелание към всички свои колеги да бъдат още по-прецизни и старателни по отношение на проектите, които представят, за да предлагат все по-качествена музика през новата година.
Соня Немска споделя, че ще посрещне 2017-та в Белгия, където ще празнува с почитателите си в Брюксел, а след това ще остане още няколко дни, за да отдаде на приятни разходки сред забележителностите. Феновете й в България ще могат да се насладят на “Поздравления” и в празничната музикална програма “Нощта на звездите”, която ще се излъчи по “Планета” ТВ в Новогодишната нощ.