Начало Култура Стоян Георгиев изработи безвъзмездно табела за кабинета по история в „Г.Брегов“

Стоян Георгиев изработи безвъзмездно табела за кабинета по история в „Г.Брегов“

СПОДЕЛИ

15стоян1-e1487173818487-864x400_cВече зная с кого свързвам стихотворението на Джани Родари „Продавач на надежда“. Това е едно младо момче, с чаровна усмивка, огромно сърце и топли очи, които сякаш казват „Нека ти помогна!“. Това е Стоян Георгиев.

Това е човекът, който засне в своето студио Matrix Studio Photography невероятния рекламен клип на СУ „Георги Брегов“ гр. Пазарджик, с чудесни снимки от въздуха. За тази професионална работа, по негово настояване, училището плати минимална цена, далече от реалната. Когато моят учител и колега Иван Керезов почина, у мен възникна идеята за преименуване на кабинетът по история в училище на „Кабинет по История и цивилизация „Иван Керезов“.

Бях готов да направя собствен проект за табелката и да я платя. Тогава първият човек, който ми писа, беше отново Стоян. „Искам да ти помогна!“ ми каза той. Днес табелката вече е готова. Изработена и дарена лично от него. Утре ще я сложим официално. Мило момче, каквото и да кажа, за да ти благодаря, ще бъде малко! Дано Бог ти върне добрините стократно! За мен е чест, че те познавам! – това е текстът, който сподели преподавателят по история в СОУ“Г.Брегов“ – Илия ѝМихайлов.

Думите му са така искрени и затрогващи, че не се нуждаят от никаква намеса. Поради това ги публикуваме едно към едно. Присъединяваме се към мисълта, че „ако до едно добро същество, застане поне още едно…“

 

Източник: http://pzdnes.com