Начало Общество Трагедия: Шест годишно момченце загина, след като бе блъснато на пътя снощи

Трагедия: Шест годишно момченце загина, след като бе блъснато на пътя снощи

СПОДЕЛИ

Pomen_godinaШест годишно момченце загина, след като бе блъснато от джип „Ауди“ снощи около 20:16 часа. Трагедията се е разиграла на улица „Павел Хаджисимеонов“ (пътя за Стрелча), в района на автомивката. По първоначална информация детето е било на велосипед и е пресичало улицата, когато е било ударено от джипа, който се е движил в посока изхода на града за Стрелча. Било откарано в Бърза помощ, но лекарите не са успяли да го спасят. Информацията бе потвърдена от началника на РУП-Панагюрище Петко Шотлеков. Шофьорът на джипа е местен, не е употребил алкохол. Това е единственото, което на този етап могат да съобщят от полицията. Води се следствие, предстои и автоекспертиза, които ще изяснят причините, довели до жестоката трагедия.

43 КОМЕНТАРА

  1. В деня на трагедията ме заболя макар че не знаех кой е после като казаха че е малко дете ми се подкосиха краката пък кво остава за семейството защо обвиняват детето карало колело защо обвиняват семейство че не е било до него а къде е гледал шофьора натиснал газта до край а непитат как се чустват родителите който сърца са разбити и всеки път палат свещички и носят цветя аз също съм родител но никой неивка такаеа трагедия след 3 мрсеца правя година и аз на моя брат но повярвайте много боли а наглоста която каза да блъснах го кво да направя йак се обяснява не е куче или коте но пак има живот и тях ги боли




    0



    0
  2. Такива скорости 100 или 140 са лъжи.джипа се е движил с около 80 км/ч и това е истината.50 % от шофьорите карат там с толкова защото е право и асфалтирано и има видимост.шофьора е виновен категорично,с 50км/ч нямаше да има такава нелепа смърт.за жалост детенцето е било на платното И е станало най лошото.




    0



    0
    • Руменчо , ти с радара ли беше там ?!
      Не видя ли че господин бизнесмена е правил тройно изпреварване, и ако по твойте думи съдим , че трите коли са карали със 80 км/ч, той като ги е изпреварвал с каква скорост се е движил ?
      Аман от разбирачи !




      1



      0
  3. Съболезнования на семейството на починалото детенце!Чета и се възмущавам на българската злоба,завист и дебелоочие!!!Цветан е баща,съпруг и син,някой от вас зададе ли си въпроса как се чувства той в момента и близките му.Да карал е бързо,я се огледайте покравай вас как карат всички?Къде са били родителите на детето по това време и защо е пуснато 6 годишно детенце в 20.08 часа да кара колело само на главната улица на тази възраст и секунда не се оставят без придружител и наблюдение.Малкият ми син е на тази възраст и вообще не го оствяме сам,за мен главната вина е на родителите,как може такава безоотговорност и да си оставят детето САМО ДА КАРА КОЛЕЛО НА ТОЛКОЗ НАТОВАРЕНА УЛИЦА!




    0



    0
    • Таня Цветан като е баща син и съпруг най вече като баща трябва да е наясно че децата спирачки нямат за разлика от него не го оправдавай найстина може да се случи на всички но не всички карат със 140,150 в населено място и не за пръв път цветан кара като шумахер той кара така всеки път когато се качи в колата избщо не трябва да го мислим как се чувства защото не за пръв път блъска хора инцидентите са доста и се знаят но не трябваше да погубва едно невинно детенце за да започне да чувства




      0



      0
  4. Всички от града знаят и са виждали Пъков как кара и колко пъти е правил катастрофи на всички е ясно ,ако живеехме в нормална държава отдавна той да е без книжка и сега за жалост май пак ще му се размине защото сме от голямата работа за такива като него смъртната присъда е малко тоя крак дето е натискал газта трябва да се отреже ,
    съболезнования на родителите




    0



    0
    • Много бързо отсъдихте,а ако вашият син,съпруг или баща пак ли така щяхте да мислите?А че 6 годишно дете е оствено само в 20.18 часа да кара колело без придружител,за това какво ще отсъдите,пак ли Цветан е виновен,и той е син,баща и съпруг?




      0



      0
    • Факт е че едно шест годишно дете е оставено без надзор, на натоварена улица вечерта в тъмното да кара колело, а когато стане най-лошото винаги е виновен шофьора (още по удобно е ако има предишни нарушения). Къде са били родителите тогава, така ли се оставя само дете на пътя?




      0



      0
  5. Съболезнования за семейството. Прочетох всички коментари , извинете за да не е само той в целия град да кара като луд ? Да е само той с мед да го намажеш. Защо не се каже ,че е един от многото вживяващи се като пилоти ? Колко пишлигари карат като бесни или ги забравихте ? Не го оправдавам , дори не го познавам. Нека детето да почива в мир , а виновния да си понесе последствията.




    0



    0
  6. Европейци .Ама избирателно. Ако Максим Ставийски за убийство на пътя е с условна, бизнесмена от Стара Загора за убийството на детенце в пешеходна зона с реално 2, 5години затвор но и все още шофира , страх ме е да си помисля този индивид какво наказание ще получи.
    С множеството му пътни инциденти някъде в Европа сега би получил 15-20 годинки…Да не говорим че не би имал книжка отдавна. Да ама не.Тук в много далечния край на Европа обществото сякаш приема това за ок .Убийство да се наказва условно ? Или да лежи по малко от джебчии.
    Много много далечен край на Европа!




    0



    0
  7. Момент, който разтърси и помрачи цяло Панагюрище и дълго време няма да забравим. Искрени съболезнования.
    На всеки известен с тежкото, нагло и безрасъдно каране Убиецът, след дългото му шофьорско досие и колко още незаписани провинения, не знам защо е оставен чист от всичко това, до сега. Макар, че няма да се очудя ако пак се размине. И все пак трябваше ли ни такава трагедия да бъде спрян.
    Подкрепям коментара на Михайлов. Сигурен съм, че комунистическата ни милиция няма да остави нещата така ,а ще погнат всички шофьори който едва скатават пари да си потдържат колите си.




    0



    0
  8. Съболезнования на почерненото семейство! Беззаконие, връзки и познат на моя познат, това за съжаление е реалността в нашия град! Дано в този случай, да изправят виновника пред Темида и да си получи заслуженото! За жалост това няма да върне това невинно малко дете на родителите му…Питам -Трябва ли да де случи най-лошо, за да се вземат мерки, за да се предотврати? Или отново по нашенски ще се потули ? Към Всички-Децата нямат спирачки, седнете ли зад волана бъдете нащтрек! УТРЕ МОЖЕ ДА Е ВАШЕТО ДЕТЕ!!!! МИСЛЕТЕ
    МИЛО ДЕТЕ ПОЧИВАЙ МИР:(




    0



    0
  9. Поднасям съболезнования на родителите.
    От много време си задавам въпроса кога някои хора ще разберат,че шофирането не е детска игра,защото понякога и най-малката грешка може да е фатална.За пример веднага се сещам,любител съм на тениса и много пъти когато съм бил на корта след 21:00 пътят от Лукойл-а до Астройда-та се превръща в писта за гонки.А в района на корта игаят малки деца,не дай Боже някое да излезе на пътя.Какво прави полицията в случая?За виновника за този ужасен инцидент мога да кажа,че трябва да спре гледането на филми от типа на ‘Бързи и яростни’,защото ето до какво довеждат понякога високите скорости.Ама нали има пари кара Audi Q7,колата е над 300 к.с.
    трябво да се направи на пилот и да се фука.Човек замисли се ти как ще се почувстваш,ако с твоето дете се случи нещо такова!!!
    Отново поднасям съболезнованията си на семейството на починалото дете.




    0



    0
  10. Дълбок поклон пред паметта на тази малка душа, която Господ прибра при себе си така нелепо, трагично и рано! Крайно наистина крайно време е да спрем и да се огледаме на како сме заприличали! Моите съболезнования към почерненото семейство!




    0



    0
  11. Бог да даде сили на близките. Да почива в мир малката душица.
    Явно всички са виждали как карат виновниците за тази трагедия, ами въпроса ми е колко пъти подадох те сигнал до 112 като го виждах те да нарушават правила? А колко пъти подадох те сигнал, че полицаите спинкат в патрулката и не си вършат работата. Да, прави сте, че нещата се потулват, но ако е един сигнал ще се потули,но 100 няма как да се прикрият. С този коментар не искам да обвинявам никого, а просто искам да кажа, че когато ние (включвам и себе си) спим и премълчава ме престъпленията, става ме участници в тях. Всеки, който е видял този човек да кара като луд и не е алармирал може да се чувства гузно, че е можел да предотврати тази трагедия (отново включвам и себе си). Отново съболезнования на близките!




    0



    0
  12. До кога ще се търпи това безобразие на пътя???
    Колко още семейства трябва да се почернят, за да се спре това….
    Кога ще настъпи промяна в съзнанието на българина, че трябва да се спазват правилата, че трябва да се опазва човешкия живот?
    До кога ще стискам силно ръцете на децата си, когато покрай мен профучава кола, бързаща за някъде и не се интересува, че това дете може да дръпне ръка и да се озове в гумите на колата. До кога???
    Тази панагюрска полиция до кога ще спи,до кога ще си затваря очите за приятели и познати. Преди време на централната улица някакъв дава газ, свирят гуми, наблизо се оказа патрулката, с интерес наблюдавах как полицая се засилил, спира колата и вътре негов познат. Полицая каза:“А ти ли си, как е…“, и толкова, е това е да имаш познат полицай. Свидетел съм била на подобни случаи.
    Не виждат ли как карат по централните и тесните улици, ако искат клипове да им записвам като са толкова заети. Ако знам, че това ще опази децата ми ще го направя.
    Кмета, не е лошо да се разходи малко из града, в парка например, да види как е обезопасен моста – около стълбите,около изградените рампи,къде е парапета, един миг невнимание и детето ще се окаже в коритото на реката.

    Искрени съболезнования на родителите загубили най-скъпото си. Светла памет на детенцето, нека почива в мир.




    0



    0
  13. ДО „ГРАЖДАНИН НА ПАНАГЮРИЩЕ“:

    Името на човека ЩЕ бъде съобщено.
    Информацията в този момент се съобщава по начина, по който е предадена от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
    Елементарни закони в журналистиката са това. Всичко останало противоречи на Закона!




    0



    0
  14. Нямам думи просто да те е страх да пуснеш детето си и не само децата и самите ние трябва да се страхуваме от шофьори които се имат за много добри но неразбират че шофирането не е детска игра!




    0



    0
  15. В този град никои не спазва правилника за джижение по пътищата. Тук в това отношение е пълна анархия. Полицията я няма никаква за това как работи КАТ г-н Михайлов е напълно прав. Пък за дупките да не говорим. Незнам кмет има ли, няма ли? Бог да пази децата ни и нас.




    0



    0
  16. мойте съболезнования на сем. кво да кажа незнам но така става в Панагюрище за богатите се затварят очите родната ни полиция защото повечето боготаши правят дарения за полицията и след това полицаите само им козируват .. Това е България „шуробадженащина“ Моите саболезнования !




    0



    0
  17. Защо не съобщите името на този убиец, ами го спестявате. Ако не Ви е къса паметта, същият този блъсна и жената на пешеходната пътека на сфетофарите и му се размина, въпреки, че жената бра душа в Пловдив по болниците и едвда е спъсиха, защо ли – отговорете си Вие само на този въпрос.
    Искренни съболезнования на почерненото семейство, Бог да прости детенцето – за жалост все невинните страдат. :(((((((((




    0



    0
    • Жената на светофара не я е блъснал той.Първо се информирайте и тогава пишете….




      0



      0
    • Може тази жена да не е блъсната от този „шофьор“, но има няколко други блъснати – и пешеходци, и шофьори. И куп други зулуми е направил, но всичко му се разминава. Затова всички сме виновни като общество – и полицаи, и съдии, и прокурори, и общинари, и „предприемачи“ дето се лезят по купони заедно с него, и редови граждани – дето виждаме всичко това, ама си мълчим и нищо не предприемаме.
      Пък и нагъл и богат – измъкнал се от правосъдието досега, ясно… то и сега ще се измъкне сигурно. Ама защо има книжка. Поне нея можеха да му вземат. На всички, които го допускаха да хвърчи като луд с тоя джип из града и из цялата страна, ще им тежи на съвестта сега животът на това невинно детенце.
      Съболезнования на близките !




      0



      0
  18. Моите съболезнования за момченцето крайно време е да вземат мерки за такива шофьори да внимават повече ми ако е тяхно дете как ще се чустват бива ли такова нещо аз сам срещала шофьори които говорят по телефона по време на път гледат настрани и т.н Нямам думи просто да те е страх да пуснеш детето си и не само децата и самите ние трябва да се страхуваме от шофьори които се имат за много добри но неразбират че шофирането не е детска игра!




    0



    0
  19. Категорично се присъединявам към коментара на г-н Михайлов.В Панагюрище се кара с несъобразена скорост по улиците независимо, че на места, все още пътят се ремонтира.Вярно е за „засиления контрол“ на автомобили с различна регистрация.




    0



    0
  20. http://pia-news.com/78/
    Да си припомним тази новина и да кажем на полицията , че отдавна трябваше да вземат мерки срещу тия изродщитини из улиците на града. Не да седят в някоя пресечка, да се почесват и да се чудят кой да спрат да се заяждат, особено като видят чужда регистрация.
    Особено внимание обръщайте на господата със скъпите и мощни ждипове, който по някога се вживявaт като пилоти от формула 1, а не да им се кланяте до земята като минават покрай вас ! И като за начало сменете шефа на КАТ ! Сложете някой млад и кадърен. Аман от некадърни връзкари , аман от шуробаджанащина !
    Искрени съболезнования на родителите.




    0



    0