Начало Парламентарни избори 2017 Акценти от предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“ представиха кандидат-депутати в...

Акценти от предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“ представиха кандидат-депутати в с.Бъта

СПОДЕЛИ
restorant

 БСП-znak 2

Да се увеличи броят на домакинствата, които получават енергийни помощи; да се преизчислят пенсиите на база осигурителния доход до 2013 г.; да се приспадане до 50 лева месечно от дължимия данък общ доход на работещите родители за дете; да се обвърже месечното парично обезщетение за отглеждане на дете от 1 до 2 години с размера на минималната работна заплата; да има нулева ставка на данък „печалба“ за първите две години за предприемачи до 35 години; да се обвърже месечното парично обезщетение за отглеждане на дете от 1 до 2 години с размера на минималната работна заплата; да се увеличи капиталът на фонд „Иновации“ със 150 милиона, като акцентът е подкрепата на млади български инженери и специалисти с цел да намерят своята реализация в Родината си; да бъдат подпомогнати малките и средни предприятия.

Това са част от мерките, заложени в предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“, каза кандидатът за народен представител от Панагюрище проф.Никола Манев при срещата си с избиратели в село Бъта. Говори се само за магистрали през последните години, а ние имахме и добър воден транспорт, но той вече е унищожен, коментира панагюрецът проф.Манев пред бътовци. Той представи накратко цялата платформа, като каза, че Коалиция „БСП за България“ е проявила „сериозна смелост“, щом е решила да се заеме с решаването на толкова сериозни проблеми. Кандидатът за народен представител от гражданската квота обясни, че това е и била и част от мотивацията му да приеме предложението да бъде издигната кандидатурата му.

Nikola Manev v BUTA

Предлагаме цялостен пакет от мерки в земеделието, които да насърчат българските производители и да помогнат за по-ефективно стопанисване на земята, допълни кандидат-депутатът Йордан Младенов, който е втори в листата. Той посочи като една от стъпките таван на субсидиите в земеделието, за да се разпределят парите между малките и средните производители на плодове, зеленчуци, месо и мляко и предлагането. Ще настояваме наименованието „българско“ да бъде поставяно само на продукти, произведени в страната ни, а с наименованието „свежи плодове и зеленчуци“ да се категоризират само плодове и зеленчуци, произведени в България, подчерта Младенов.

Защо са част от кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ обясниха Надя Клисурска и Диана Варникова. Двете обърнаха внимание на предлаганите мерки за предотвратяване на демографската катастрофа в България и пресичане на задълбочаващите се неравенства.

Двете призоваха присъстващите да поискат промяната, като на 26 март гласуват с бюлетина №10.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.