Начало Парламентарни избори 2017 БАНЦИ ПОПИТАХА И ПОЛУЧИХА ОТГОВОРИ – ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА С БЮЛЕТИНА 10!

БАНЦИ ПОПИТАХА И ПОЛУЧИХА ОТГОВОРИ – ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА С БЮЛЕТИНА 10!

СПОДЕЛИ
restorant

„ЗА“ ОТГОВОРНИТЕ И „ПРОТИВ“ ПАСИВНИТЕ ПОЛИТИЦИ

IMG_20170317_183946 (1)
С добре дошъл бе посрещнат кандидатът за народен представител проф. Никола Манев от Коалиция „БСП за България“ В читалището на село Баня, където той се срещна с избиратели.
Проф.Манев ги запозна с предизборната платформа, като постави акцент върху формирането на позитивна социална държава, която да създаде условия за намаляване на задълбочаващата се бедност и нарастващите неравенства, както и за подкрепа на най-засегнатите социални групи.
Предизборната платформа на Коалиция „БСП за България“ посочва конкретни стъпки как ще стане това. Сред тях са подкрепата на малките и средните предприятия и създаване на български високотехнологичен икономически модел с висока добавена стойност, инвестиране на капитали в квалификацията на заетите.

IMG_20170317_190145 (1)
Банци поставиха редица въпроси, като наблегнаха, че искат справедливост в живота и отговорност от хората, които застават пред тях за подкрепа и доверие.
„Аз съм един от вас. Питате ме как ще гласувам в Народното събрание?! Веднага отговарям – „за“ социална справедливост, „за“ подкрепа на младите семейства и възрастните хора, „за“ достойно възнаграждение на труда. Не се поддавам на внушения – професионалният ми опит в законотворческата дейност ми е дал възможност да наблюдавам процесите в Народното събрание отвътре“.
Срещата продължи в оживен разговор за добрите и лошите практики в политиката, за отговорните и пасивните политици, които само по време на кампании очертават не дотам яркото си присъствие в политиката.
Сред присъстващите бе съученичка на проф.Манев от Панагюрската гимназия, която сподели, че го познава като отговорен и добър човек, който сам с много труд и упоритост е постигнал високата си професионална позиция.
Поискай промяната!
Гласувайте за проф. Никола Манев с бюлетина 10 и преференция 7!

Заповядайте на среща в Панагюрище с водача на листата и кандидатите за народни представители на 20.03. (понеделник) от 18.00 ч. в голямата зала на читалище „Виделина – 1865“

БСП-znak 2
Купуването и продаването на гласове са престъпления!