Начало Препоръчани Bet365 предлага покер турнири с комулативен джакпот

Bet365 предлага покер турнири с комулативен джакпот

СПОДЕЛИ

Едва ли някой е подозирал, че една игра на покер може да бъде отговорна за създаването на милионери, да събере почитатели от цял свят и също така да издигне най-добрите играчи до ранга на звезди. Най-вероятно дори създателите – не трябва да забравяме, че играта произлиза от Германия и Франция – не са имали дори бегла представа до каква величина ще се разрасне покерът. 

И докато в миналото тази покерът изискваше търсенето на играчи и добра компания или казино за тестване на уменията, днес ситуацията е малко по-различна. Редица букмейкъри решиха да инвестират в създаването на цели общества от почитатели и участници, давайки възможност на всеки играч и любител да провери своята стратегия за игра и да се запознае с конкуренцията, а с времето, както всички знаем, тази игра може да се превърне в основен източник на доход. 

Не са малко и играчите, които започват своята кариера именно в онлайн средите. Букмейкърът бет365 може да се похвали с добре разработена система, обяснение на самата игра и самостоятелна платформа под формата на приложение (мобилно и компютърно) за впускане в това приключение. 

Така предоставените възможности предлагат игра с милиони играчи от цял свят, а най-добрите винаги получават и специална покана за участие в престижните турнири. Точно така, много често букмейкърът провежда турнири с впечатляващи награди и доста справедлива система. Едно такова предложение носи името „Ages of the Gods“. Този туистър турнир е с натрупващ се джакпот и привлича вниманието на играчите със справедлива система и ясни правила. 

Идеята е да се използва минимална инвестиция от играчите, като по този начин всеки може да се наслади на играта си, а след провеждането на всички кръгове майсторът на картите може да си тръгне значително по-богат. Няма как да определим точната парична награда, поради простата причина, че тя се определя от броя играчи, но спокойно можем да заявим, че тук не съществува термин като „разочарован победител“.

 И за да бъде играта още по-интересна са добавени специални символи, като със събирането на четири от тях играчът получава още една награда, която е напълно независима от спечеленото в турнира. Така освен удоволствието и надиграването на останалите участници, удоволствието се повишава значително и с тази опция.

 Освен изброените възможности феновете на покера могат да се възползват и от бонус код BBCODE за бет365 за още по-добри условия и приятна игра. Най-вероятно мнозина се чудят и какво означава „Twister Сит и Го“. Това е опция, в която всеки сам определя броя игри и сумата, с която да присъства на масите. Именно тази система определя и наградата, за която ще се бори. Съществува и още една интересна опция, която  носи името „Wild Twister Сит и Го“. 

Името подсказва, че тук играта ще протича на високи обороти и това изобщо не е подвеждащо. Играчите започват своята игра автоматично с опцията „All-In“ и съответно трябва да преценят много сериозно своите умения, за да спечелят. Като цяло можем да забележим, че букмейкърът е оставил всичко в ръцете на играчите си и просто се е фокусирал в предоставянето на една много добра система за забавления. 

Към това трябва да добавим, че именно от тук тръгват и професионалистите, понякога играта им започва на шега и проба, а в последствие се оказва най-доброто им решение. Друга важна подробност е фактът, че именно този букмейкър се смята като един от лидерите сред покер почитателите. 

Имайки предвид горните редове, не можем да имаме съмнения, особено след като фокусът тук е насочен именно към добре прекараното време, впечатляващите възможности за печалба и вниманието към всеки един играч.