Начало Фитнес център „Арена-Асарел” отвори врати

Фитнес център „Арена-Асарел” отвори врати

От 1 септември в Панагюрище отвори врати нов фитнес център – „Арена-Асарел”. Той се намира в едноименната новопостроена спортна зала.

Фитнес Арена Асарел 11Фитнес залата разполага с около 10 различни уреда за кардио и силови тренировки, съчетани с квалифициран и приветлив персонал. Професионалният фитнес инструктор, с дългогодишен опит, Кристина Анчева ще направи вашата тренировъчна цел по-лесна и приятна за постигане.  Лично за вас тя ще изготви индивидуална тренировъчна програма или хранителен режим, съобразена със спецификите на организма ви, възраст, здравословно състояние, физическата ви подготовка и др.

Фитнес Арена Асарел 4В най-скоро време фитнес център „Арена-Асарел” ще разполага и с добре зареден протеинов бар, в който ще бъдат предлагани и кафе, безалкохолни и енергийни напитки.

Посетителите ще могат да ползват карти с различен брой посещения – 4, 8, 12, 16, както и такива с неограничен достъп. Срокът на валидност на всяка карта е един месец, считано от датата на закупуване. Цените за посещения за всеки желаещ са следните:

КАРТА С НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ЗА 1 МЕСЕЦ – 29 лв

КАРТА ЗА 4 ПОСЕЩЕНИЯ – 10 лв

КАРТА ЗА 8 ПОСЕЩЕНИЯ – 18 лв

КАРТА ЗА 12 ПОСЕЩЕНИЯ – 23 лв

КАРТА ЗА 16 ПОСЕЩЕНИЯ – 26 лв

СВОБОДНА ТРЕНИРОВКА – 3 лв

ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА – 15 лв

ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ – 15 лв

ТРЕНИРОВКА С ИНСТРКТОР – 10 лв

5 ТРЕНИРОВКИ С ИНСТРУКТОР – 40 лв

НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ ТРЕНИРОВКИ С ИНСТРУКТОР -100 лв

Работното време на фитнес зала „Арена-Асарел” е от 9:00 до 21:00 часа всеки ден, от понеделник до неделя включително. Тел за контакти: 0988 98 22 25