Годишен хороскоп ЛЪВ 2017

624-300-zodiia-lyv-horoskop

2017-а ще бъде съдбовна година за вас – може да се освободите от някои стари неща, да поемете по изцяло нова посока или да влезете в нова роля.

Звездните влияния ще ви предизвикат да докажете, че е възможно да постигате разбирателство с хората, с които живеете и работите, и да си сътрудничите с тях в името на общи цели – било те да установите хармония в семейството и връзката си или да сполучите в професионалната област. Каквото и да искате да постигнете, няма да отидете далеч, ако сте сами, стремите се към лично облагодетелстване или не зачитате интересите на хората, с които сте свързани. 

Ако искате да получите подкрепата, от която се нуждаете, ще трябва да сте по-толерантни към близките и колегите си. Каквото и да правите, стремете се да работите в името на общото благо – овладявайте склонността си да командвате и да се налагате. Умението ви да общувате е много ценно за вас и ще трябва да го усъвършенствате. Това означава да изразявате мнението си, но в същото време да изслушвате какво имат да ви кажат другите.

Само ще отблъснете някого и няма да спечелите нищо, ако се инатите или изхождате от позицията „аз съм прав/а, а другите грешат“. Хубаво е да сте искрени, но ако го направите твърде директно и без да ви пука за последствията, нищо чудно да си създадете проблеми.

Това важи както за отношенията ви и с приятели, и с човека до вас, и с делови партньори. 2017 година е чудесна за обучение, за пътувания зад граница и за всякакви дейности, свързани с повишаване на квалификацията – още в самото начало на годината е възможно да има развитие по тези теми. През февруари и август пък може да очаквате събития или съдбовни срещи, които да ви накарат да скъсате с миналото, и имат отношение към развитието на живота ви занапред.