Начало Хороскоп Овен

Овен

Годишен хороскоп ОВЕН 2017

624-300-zodiia-horoskop-zodiakalen-znak

През 2017 година ще съхраните порива си към приключения, който ви беше завладял през изминалата 2016-а. Ще се стремите към промени, ще започнете нови проекти и ще изпитвате потребност да имате по-голяма свобода за действие и изразяване. При някои от вас новостите ще се случат ей така – без изобщо да сте ги очаквали, но при всички случаи ще бъдат за добро и ще ви тласнат по нова посока.

Ако искате да учите, да пътувате или да смените професионалното си поприще, задействайте се – от 2018-а година нататък за вас ще бъде доста по-трудно да се хвърляте в неизвестното и да реализирате смелите си хрумвания. Добрата новина е, че новите начинания ще вървят ръка за ръка с възможности да довършите вече започнатото и да изградите нещо стабилно и трайно, на което ще може да се опирате през следващите години.

Това важи най-вече за професионалната област – там ще видите конкретните резултати от усилията, положени досега. Не си мислете обаче, че всичко ще върви леко и без усилия. Възможно е да срещнете някои препятствия и те ще бъдат поставяни най-вече от хора, които по някакъв начин ограничават свободата ви – например от по-властни началници, от личности със закостеняло мислене или от представители на институции, които ви създават трудности.

Това обаче не трябва да ви спира – приемайте пречките не като непреодолими стени, а като изпитания и уроци. Основната задача, която ще стои пред вас през 2017 година, е да откриете подходящите партньори и да се научите да работите с тях, защото без подкрепа няма да стигнете далеч. Стремете се да правите разумни компромиси и да постигате разбирателство – това е основната линия, която ще трябва да следвате: тя ще ви донесе удовлетворение както в личния, така и в професионалния ви живот.