Годишен хороскоп РАК 2017

624-300-zodiia-horoskop-zodiakalen-znak

2017-а ще бъде още една година на промени за вас. Ако вие не сте достатъчни дейни и не ги осъществите, нищо чудно някой или нещо отвън да ги предизвика и да ви провокира да направите някакъв избор. Бъдете готови, че ще има събития и обстоятелства, които ще ви накарат да излезете от привичния за вас начин на живот.

Макар че повечето от вас трудно се разделяте със сигурното, опитайте се да гледате позитивно на промените и да се адаптирате към тях. Възможно е да бъдете изправени пред някаква дилема – например пред вас да се открие възможност за развитие, но за да се възползвате от нея, ще трябва да направите компромис със семейния си живот, или обратното – да изберете семейството пред кариерата.

Изобщо през тази година темата за баланса между личните и служебните ангажименти ще ви занимава активно и, за да го постигнете, ще трябва да откриете онзи вариант, който е най-добър за вас. Може да очаквате благоприятни събития в домашната област, свързани с подобрение и разширяване – например да си купите имот, да се преместите в по-просторно жилище или да направите голям ремонт.

В по-общ план не е изключено семейството ви да се увеличи с още един член. Добре е да знаете, че каквито и промени да се случват, те ще бъдат внезапни и нищо чудно да ви сварят някак неподготвени.

Що се отнася до взаимоотношенията с околните, във ваша полза ще бъде, ако през тази година се опитвате да давате повече свобода на близките си и да не държите на всяка цена да бъдат около вас. Ако те имат нужда да правят неща, в които вие не участвате, не страдайте, а го приемете като възможност да обърнете внимание на себе си и на собствените си интереси. Започнете ли да ревнувате и да контролирате близките си, ще станете досадни и ще ги отблъснете.