Начало Политика Христо Калоянов: Управляващите и Парламентът са нелегитимни

Христо Калоянов: Управляващите и Парламентът са нелегитимни

СПОДЕЛИ
restorant

"Управляващите и Парламентът са нелегитимни  по начина, по който се опитват да съществуват. Нашето поведение или по-точно бойкотирането на заседанията в Парламента с невлизането в пленарна зала и нерегистрирането, това са законови парламентарни хватки, които се използват най-вече от опозицията, която в този Парламент сме ние" – това заяви народният представител от ГЕРБ Христо Калоянов на пресконференция. Той подчерта, че последните събития около вота на недоверие за пореден път са доказали, че управляващите са в коалиция с Атака и са изцяло заложници на тази партия. Вероятно следващият вот на недоверие ще е насочен към Министерство на регионалното арзвитие и благоустройството, а а на въпрос дали ГЕРБ ще търси подкрепа от други политически партии на бъдещите избори, Калоянов отговори, че партия ГЕРБ многократно е доказала, че може самостоятелно да печели избори и отново ще го направи.

 

 

5 КОМЕНТАРА

 1. Нищо няма да променим, докато РЕШАВА [b]все същата глутница [/b]/с разноцветните им слуги и „гербове”/ – нито сами ще се „прочистят“, нито ще изградят най-добро за всички управление. Първото условие за реална промяна е свъзване на всички недоволни за общи действия, договорени МЕЖДУ ТЯХ /не пъхнати от „активисти-парашутисти“/. И като първа цел не ала-бала, ами ПЪЛЕН контрол на гражданите върху ЦЯЛОТО публично управление с ВСИЧКИ възможни права за пряко решаващо участие във ВСИЧКИ власти, вкл. „четвъртата“ – БНТ и БНР. Вземат се с превземане на законодателната власт с граждански кандидати, подписали пред [b]ПОВСЕМЕСТНИ граждански събрания във всяка секция да ни дадат ВЕДНАГА след изборите тези права.[/b] Умните помагат – гражданите решават. Без пряк контрол на гражданите всякви „риформатори“ са нова комсомолска смяна. За голям боклук – голяма метла – да я изплетем! [b]novihora@abv.bg[/b]
  0  0
 2. В нашата политика няма един свестен и нормален индивид, всички са принцове по рождение, не можем да чакаме на тях. Някой беше казал, че въпреки липсата на алтернатива, управляващите трябва да си ходят, като не е задължително да има следващи. Така и така не само, че не вършат нищо полезно, а напротив – постоянно вредят. А ние така и така си живеем в хаос, без тях поне ще ни излиза по-евтино. ;)
  0  0
 3. Да Управлението на Орешарски и делавераджииска коалиция между БСП ДПС и Атака е най-престъпното безпринципно нещо което се е случвало в последните 24 години. Сигурно е чудесно да се харчат пари наготово.. Заемът обаче рано или късно трябва да бъде върнат и все някой трябва да плати сметката. Сидеров може и да не плаща вечерята си, драсвайки от ресторанта в Брюксел. Тук обаче сметките, които се натрупват на наш гръб, не ги плащат те, а ние. Техен патент е да драсват, когато тръгне да потъва корабът. Не забравяйте, че заплатите им ги плащаме ние, а сметката взе много да набъбва. Господата управляващи оставят на децата ни наследство от огромни дългове, за да хвърлите поредната порция подаяния на възрастния си електорат. Животът на кредит е вреден, особено за държава, с опоскан ресурс и повече от 20 години целенасочени кражби за качествената й капитулация. Чужди сметки не желаем да плащаме!ОСТАВКА!
  0  0
 4. Е няма що.. Кога стана циганче, кога ти почерня гъза…
  Много разбираш от политика бре???? Вместо да се шляеш и да с играеш на тактики и да ми стоиш като икона на разни чествания, вземи свърши някаква работа… Досега- само приказки чуваме..
  0  0