Начало Общество Открито писмо от името на Пенсионерски клуб – Елшица

Открито писмо от името на Пенсионерски клуб – Елшица

СПОДЕЛИ

Това писмо получихме от името на председателя на Пенсионерски клуб – Елшица, с молба да му бъде дадена гласност.

 

Открито писмо

До г-н Станимир Велчев – кандидат за кмет на община Панагюрище от БСП

Г-н Велчев, Във Фейсбук обвинявате членовете на Пенсионерския клуб в Елшица, че продаваме гласовете си за 20 лева. Като председател на този клуб искам да заявя, че аз и пенсионерите в Елшица се чувстваме обидени от тези обидни и нелепи ваши твърдения. Всички ние сме хора, които достойно са изживели живота си и не можем да бъдем купени. Разбрах че вие също сте пенсионер, но явно сте възпитан по друг начин и не можете да разберете че хора като нас не продават и не се купуват. Пенсионерския клуб в Елшица не е пазар, нито магазин. Тук сме хора с различни политически убеждения, но това не ни пречи да живеем задружно. Колкото до въпросната екскурзия – парите са осигурени от нас самите, от средства събрани от членски внос и от проект спечелен пред община Панагюрище. Никой не ни е предлагал или давал пари за екскурзията или за изборите.

Господине, настояваме незабавно да се извините за вашите лъжи и обиди. Ако не го направите ще ви търсим отговорност затова по съответния ред.

Атанас Атанасов,

председател на Пенсионерски клуб – Елшица

1 КОМЕНТАР

  1. Г н Велчев няма за какво да се извинява а на Г н Атанасов ще кажа да спре с инсинуациите. Пред полицията е написал, че ще платят остатъка 20 лв с пари от членския внос и с пари от общината и ду а ня а за спечелването на проект. На 03.10.2019 година в становище до Съдия Нанев от Административен Съд град Пазарджик Атанасов твърди, че въпреки липсата на средства събрали от членовете за да обърнат вратата на Пенсионерския клуб по предписание на Пожарната в Панагюрище по моя Жалба. Много му се разминават версиите. Дали Г н Атанасов ще обясни защо в списъка на записалите се е жената на кандидат кмета на Елшица Надка Кочева тя пенсионерка ли е или с увреждания???????? Защо записалите се са на 90% същите като тази на 4.08.2019 година.Ще покаже ли Атанасов колко пари са събрани от членски внос и с какви средства се издържа клуба??????
    4    1