Начало Парламентарни избори 2017 Жителите на Баня: „Горди сме, че ще имаме свой народен представител“

Жителите на Баня: „Горди сме, че ще имаме свой народен представител“

СПОДЕЛИ

kaloqnov

„Горди сме, че ще имаме свой народен представител в лицето на Христо Калоянов“. Това бе посланието на жителите на селото по време на снощната среща с кандидата за народен представител от ПП ГЕРБ. По време на дискусията бяха поставени въпроси, свързании с правото на глас на незевършилите основно образование, с въвеждането на механизъм за отзоваване на депутати, за мажоритарното гласуване, пенсиите и възнагражденията.

Жителите приветстваха проектът, който ще реализира общината за опазване на минералните извори в селото. Те проявиха интерес и към доизграждането на язовир Луда Яна, като кметът Никола Белишки съобщи, че проектът е в ход и опроверга тиражираните слухове за неговото спиране.

Срещите на Калоянов вчера заапонаха още сутринта с участие в празника на виното и песента в село Елшица. Образованието бе поставено в центъра на двете дискусията с живеещите в панагюрския квартал „Мареш“, проведени вчера след обяд. Бе отбелязано, че първите стъпки към въвеждане на дуланотох обучение, са направени именно в Панагюрище, а десетки общини вече ползват този опит. Гражданите подчертаха, че живеят в един от най-уредените и чисти градове в България. „Днес чух туристи, дошли чак от Червен бряг, които не можеха да се нарадват на красивия ни град“, сподели пресните си впечатления една от дамите, присъстващи на събранието.

Обсъждана бе и интеграцията на ромите в общината. Присъстващи заявиха, че традиционните изборни загуби на ГЕРБ в секциите в поибрене и прочутата „секция №7“ в Панагюрище, са знак, за почтено отношение и запазването на политическото достойноство от местните кандидати на всички избори досега.

Днес Калоянов и екипът му имат нови три срещи в града. От 14 часа ще се състои разговор с жителите на Долна махала в кафенето на Марко Калпаков на улица „Ауе“. В 16.00 часа ще има среща с живеещите в квартал „Оптикоелектрон“ в кафете „Вили 08“ /При Герови/ в района на „Оптикс“ АД. В 17.30 е последната среща в Камерната зала на Театър дом-паметника, като на нея ще присъстват зам.-председателят на партията Цветан Цветанов и водачът на листата на ПП ГЕРБ Екатерина Захариева.

Грасувайте с №11 за ПП ГЕРБ в интегралната бюлетина и с преференциално с №4 за Христо Калоянов!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!