Начало Бизнес „Асарел Медет“ АД с приз за партньорство с общината

„Асарел Медет“ АД с приз за партньорство с общината

СПОДЕЛИ

Три общини бяха отличени снощи за приноса си в развитието на местното самоуправление по време на тържествената церемония за връчване на годишните награди на НСОРБ, която се проведе в Албена, предаде БТА. В категорията за малки общини призът бе за Златица, при средните – за Поморие, а от големите бе отличена община Пловдив.

Наградите в категория „Партньор на общините“ бяха за „Дънди Прешъс Метълс Челопеч“ АД и „КЦМ“ 2000 АД за добрите си отношения с Челопеч и Куклен. Корпоративната група „Макс груп“ получи отличие за партньорството си с Тетевен, а „Асарел Медет“ АД – с Панагюрище. Сдружение „Деветашко плато“ получи приза, заради добрите си взаимоотношения с кметството в Ловеч.

В категорията „Общински инвеститор“ при малките общини не беше дадено отличие. „Маркан Холдинг“ АД получи наградата за вложението си в Самоков, а „Булмаркет Груп“ ЕАД – за създаването на технологичната индустриална зона в Русе.
За приноса си за развитието на местното самоуправление бяха отличени кметът на Правец Румен Гунински, колегата му от Тетевен Мадлена Бояджиева и зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева. В категорията „Гласът на общините“ бяха наградени три медии – две телевизии и един сайт.