Начало За нас

За нас

ЗА ПРОЕКТА

Проектът PIA-news е създаден през 2009 година и вече девета година продължава да се развива, изпълнявайки основната си задача – да информира и да бъде форум за мненията на читателите си по всички въпроси, които ги вълнуват.

PIA-news е първият по рода си информационен сайт, създаден в община Панагюрище. Освен, че има за цел да повиши нивото на информираност на местната общественост, проектът предвижда и възможността за творческа изява и популяризиране постиженията на талантливи панагюрци.

КОИ СМЕ НИЕ?

Създател на сайта е Мадлена Георгиева – магистър филолог по образование и журналист със стаж в електронни и печатни медии над 16 години, шест от които като автор на концепцията, репортер, редактор и водещ на новинарската емисия „Панагюрище днес“ по местната кабелна телевизия. От 2007 до 2010 е главен редактор на вестник „Време 2001“ в Панагюрище. Била е сътрудник на „Пазарджишка Марица“, радио „Фокус“ и др.

 

Спаска Костуркова – филолог. През 2012 година за няколко месеца е сътрудник, а от 2016 година е част от екипа на PIA-news . Главен редактор, репортер и талантлив фоторепортер.

 

radina

Радина Борделова е сътрудник на ПИА от лятото на 2012 година. Бакалавър по журналистика и магистър по маркетинг в УНСС. Работи в медии, сред които Канал 3, БНТ 2, както и електронни сайтове. Към днешна дата продължава да се занимава с комуникации и пиар.