Начало За нас

За нас

ЗА ПРОЕКТА

Проектът PIA-news е създаден през 2009 година и вече седма година продължава да се развива, изпълнявайки основната си задача – да информира и да бъде форум за мненията на читателите си по всички въпроси, които ги вълнуват. На този етап сайтът се поддържа от малък, но амбициозен и сплотен екип.

PIA-news е първият по рода си информационен сайт в община Панагюрище. Освен,че има за цел да повиши нивото на информираност на местната общественост, проектът предвижда и възможността за творческа изява и популяризиране постиженията на талантливи панагюрци.

КОИ СМЕ НИЕ?

madlen

Собственик на сайта и негов главен редактор е Мадлена Георгиева – филолог по образование и журналист със стаж в електронни и печатни медии над 16 години, три от които – като главен редактор на  частен вестник в  Панагюрище. Била е сътрудник на „Пазарджишка Марица“, радио „Фокус“ и др.

 

 

 

 Д-р Николай Радуловхудожник, част от екипа на PIA-news от септември 2012 г. Отговаря за техническите аспекти в поддръжката на сайта.

Автор на статии и част от екипа на първия частен вестник в Панагюрище „Време 2001“.


 

 


maria1

Мария Маслева е студентка по педагогика. Нейно хоби, още от детските години, е готварството. Води кулинарен блог. Има доста спечелени награди от кулинарни конкурси. Участвала е в тримесечен стаж в Италия, от който получава сертификат за отлично представяне.


radina

Радина Борделова е сътрудник на ПИА от лятото на 2012 година. Четвърта година студент по журналистика в УНСС. Трупа журналистически опит в различни медии, сред които Канал 3 и БНТ 2 , както и електронни сайтове.