Начало Бизнес ОПТИКС продължава едногодишните стипендии за деца на герои – загинали служители от...

ОПТИКС продължава едногодишните стипендии за деца на герои – загинали служители от сектор Сигурност

СПОДЕЛИ

В продължение на непоколебимия ангажимент към героите на България и техните семейства, ОПТИКС обяви, че продължава едногодишната стипендиантска програма през 2023г. Тази инициатива има за цел да предостави жизненоважна подкрепа на децата на починали родители от сектора за сигурност, като гарантира, че ще имат възможностите, които заслужават за по-светло бъдеще.

Берай Бозали, само на 14 години, е начинаещ талант, който притежава дълбока страст към бойните изкуства и голяма любов към животните.

Дария Богунска, друга изключителна стипендиантка, споделя любовта си към литературата със света. На 11 години нейният ентусиазъм за четене няма граници.

Тези забележителни млади хора въплъщават духа на издръжливост и надежда и за нас е голяма чест да ги подкрепяме по пътя им към успеха.

 „Екипът на ОПТИКС твърдо вярва в трансформиращата сила на менторството и приятелството. Ние сме искрено развълнувани да изградим трайни връзки с Берай, Дария и техните семейства. Екипът на ОПТИКС потвърждава своя непоколебим ангажимент за създаване на възможности и оказване на положително въздействие върху живота на децата на героите от сектора за сигурност на България.“ – заявяват от компанията.