Начало Без категория МАГАЗИН С ПРИМАМЛИВОТО ИМЕ „ИЗКУШЕНИЕ“ ОТВОРИ ВРАТИ В ПАНАГЮРИЩЕ

МАГАЗИН С ПРИМАМЛИВОТО ИМЕ „ИЗКУШЕНИЕ“ ОТВОРИ ВРАТИ В ПАНАГЮРИЩЕ

6153
0
СПОДЕЛИ

В четвъртък вечер тържествено бе открит новият магазин с примамливото име „Изкушение“, намиращ се в Бизнес-центъра на крайречната улица „Макгахан“ 2А. Собственици на магазина са Нонка Маслева и Желязко Желязков, които вече имат своето успешно партньорство в областта на музиката и музикалната продукция.

В уютното и атрактивно пространство на магазина, създадено благодарение помощта на Незабравка Терзиева от агенция DreamDecor, изкушенията са много. Изискани бижута, италиански шапки и шалове, спортни и елегантни чанти, чадъри, ръкавици и аксесоари, множество предмети за декорация и коледна украса. Специален акцент са ръчно изработени декоративни и приложни предмети, дело на самата Нонка и други дизайнери и майстори.

Тук могат да се закупят или поръчат дамски и мъжки тениски с надпис и декорация по желание на клиента.

И още – има кът на агенция DreamDecor, който ще се променя тематично според сезона, а желаещите могат да си закупят готов или поръчат по каталог декор по собствено желание за конкретно частно или фирмено събитие.

Както казах, изкушенията в магазин „Изкушение“ са много и различни.
И, както се полага на всяко подобно събитие, дошлите на откриването носеха цветя и пожелаваха от сърце успех на младото съдружие и имаха възможност да се почерпят с чаша шампанско, сок от бъз, бонбони и изкусителни хапки и, разбира се – „да направят сефтето“ с първа покупка и думи за благослов.