Начало Бизнес Председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков ще участва в ESG...

Председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков ще участва в ESG & Friends 2024

СПОДЕЛИ

Председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков ще участва във форума ESG & Friends 2024, който ще се проведе на 27-и февруари.

Конференцията ESGnews&Friends е организирана от единствената в България медийна платформа за устойчив бизнес ESGnews.bg. Събитието ще се състои в изцяло обновения по ESG критерии хотел Хилтън, София. В панелните дискусии по време на събитието ще бъдат засегнати темите за ESG регулациите, трудностите, предизвикателствата и възможностите пред бизнеса, свързани с устойчивото управление и лидерство.

Водещ лектор ще бъде проф. д-р Уейн Висер от Кеймбридж – един от най-влиятелните световни експерти по ESG, автор на над 40 книги за устойчивост, лектор и практик. Тема на лекцията на проф Висер е „Процъфтяване: Революционни бизнес стратегии за регенериране на природата, обществото и икономиката“/ „Thriving: Breakthrough Business Strategies to Regenerate Nature, Society and the Economy“.

В панелите ще се включи и Индира Карталози от Института за Устойчиво управление на Университета в Кеймбридж и експерт по устойчивост на Балканите.