Начало Избори Среща с Туристическо дружество „Бунай“ – Заедно към нови хоризонти

Среща с Туристическо дружество „Бунай“ – Заедно към нови хоризонти

СПОДЕЛИ

Вчера независимият кандидат за кмет на Община Панагюрище, Желязко Гагов, се срещна с представителите на Туристическо дружество „Бунай“. Повече от два часа, в откровен и продуктивен диалог, туристите обсъждаха темите, които ги вълнуват, споделяха идеи и и заедно с господин Гагов търсеха  решения на дългогодишни проблеми.

Един от ключовите акценти на разговора беше желанието на дружеството за изграждане на туристически дом – за гостите и жителите на общината, а и за всички любители на природата. Представата е за място, където под един покрив млади и възрастни ще могат да се събират като приятели, обединени от общата си страст към природата и активния начин на живот. Необходима е и база за провеждане на обучения – на ученици и туристи, които ще имат възможност да научат повече за природата, екологията и туризма. 

Срещата беше изключително плодотворна и разкри, че се споделят общи виждания и стремежи за развитие на туризма. 

Желязко Гагов изрази увереност, че обединени от почитта към традициите, любовта и преклонението към природата, както и от желанието да оставим наследство за идните поколения, можем да извървим заедно пътя напред към по-доброто бъдеще на общия ни дом – община Панагюрище.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.