Начало Избори Емоционална предизборна среща на независимия кандидат за кмет Желязко Гагов в село...

Емоционална предизборна среща на независимия кандидат за кмет Желязко Гагов в село Елшица

СПОДЕЛИ

Вчера в село Елшица се проведе предизборна среща на независимия кандидат за кмет на панагюрската община Желязко Гагов. Събитието събра жители на селото, които имаха възможността да споделят своите проблеми и надежди за бъдещето с кандидата и членовете на неговия инициативен комитет. В срещата участваха както настоящи, така и предишни членове на комитета, включително Радостина Гатева, Гена Врагова, Нейко Ненков и Димитър Татаров. Присъстваше и кметът на село Попинци, Гено Галчев.

Желязко Гагов откри срещата със силни думи, напомняйки на присъстващите, че най-хубавите места в едно село традиционно се определяли за читалище и училище. „Днес тези знакови и емблематични сгради се рушат, но това може и трябва да се промени,“ каза той. Кандидатът подчерта, че в бюджета на общината за 2024 г. са заложени два пъти повече средства за капиталови разходи за село Елшица в сравнение с 2023 г. Това, според него, е ясен знак за ангажимента на местната власт да инвестира в развитието на селото.

Гагов акцентира върху необходимостта общината и вратата на кмета да бъдат винаги отворени за хората. „Трябва всеки да може да влезе! Не само с проблемите си, но и с идеите си,“ заяви той, подчертавайки, че съвместните усилия са ключът към успешното развитие на всяко населено място.

Желязко Гагов изрази своето убеждение, че заедно с жителите на селото, те пишат биографията на панагюрската община – тяхната обща история. Той получи подкрепа и от Ангел Петров, председател на Гражданско дружество за развитие на село Елшица, който му предложи списък с инициативи във всички сфери на обществения живот. „За да може да оправим нашата си къщичка и да живеем по-добре,“ обясни Петров.

Кандидатът за кмет също така засегна темата за спорта, който според него учи на чест, достойнство и спортсменство. „Спортът е архитектура на здравето,“ каза Гагов, „но също така ни учи на дисциплина, да уважаваме опонентите, да ставаме, когато паднем, и да продължаваме напред.“

Срещата прерасна в емоционално събитие, докосвайки сърцата на присъстващите. Очите на хората светеха, което беше ясен знак за надеждата и вярата им в по-добро бъдеще.

Желязко Гагов завърши с обещание да работи усърдно за благото на всички жители на панагюрската община, ако бъде избран за кмет. Той изрази увереност, че заедно могат да постигнат значими промени и да създадат по-добри условия за живот за всички.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!