Начало Препоръчани Мъжете на СКТМ “Асарел-Медет” вицешампиони на България

Мъжете на СКТМ “Асарел-Медет” вицешампиони на България

СПОДЕЛИ
Последният кръг от Efbet “Висша лига” – мъже се проведе този уикенд в Пловдив, а тенисистите от СКТМ “Асарел-Медет” успяха да се преборят за сребърните медали.
Отборната надпревара при мъжете беше изпълнена с много оспорвани двубои и неочаквани обрати, като до последно не се знаеше какво ще бъде финалното разпределяне на отличията. Асарелският тим допусна само една загуба с 3:4 от “Марек Дигеста Спорт”- Дупница и надигра с 4:2 “Дунав”- Русе и с 4:0 “Тетрон”- Плевен.
Представянето на панагюрския отбор беше стабилно през целия сезон и класирането му в призовата тройка е абсолютно заслужено. “Малко не ни достигна да се преборим и за първото място, но амбициите за шампионска титла се запазват за догодина”, сподели минути след успеха Асен Попниколов, председател на клуба и капитан на отбора.
По същото време в София се проведе и финалния турнир във Висшата лига при жените. Дамите на СКТМ “Асарел-Медет” в състав Нелиа Тушлекова, Ваня Занева и Кристина Драганова станаха четвърти, като се изравниха по точки с бронзовите медалистки от “Стоянстрой”- Пловдив, но изпуснаха медала с по-лош коефицент.
Поздравяваме за отличното представяне и желаем още успехи на Георги Ефтимов, Даниел Иванов, Дамиен Провост, Павел Костадинов, Димитър Стоименов и Асен Попниколов.
На дамите – повече късмет догодина и място на почетната стълбичка!