Начало Общество Кутии в подкрепа на 10-годишния Денис ще бъдат поставени в първия учебен...

Кутии в подкрепа на 10-годишния Денис ще бъдат поставени в първия учебен ден в две панагюрски училища

СПОДЕЛИ

Родители от Панагюрище се включват в кампанията в подкрепа на 10-годишният Денис Еминов. След разговори с училищните ръководства, те са получили карт бланш да поставят в първия учебен ден – 16 септември, кутии за набиране на дарения в СУ „Нешо Бончев“ и ПГИТМ. Организаторите призовават всеки, който има възможност, да се включи.

По-рано днес ФК Оборище и ДФК Войводите обявиха, че в събота ще има благотворителни футболни мачове със същата цел – подкрепа на Дени.

Денис е на 10 години, от малък тренира футбол и е слънчево, усмихнато момче. Съдбата обаче изпраща изпитание – диагностициран е с тумор на малкия мозък (медулобластом), злокачествен. Този вид тумор дава разсейки в гръбначния стълб. Дени се нуждае от редица изследвания в Истанбул, незабавни лъче и химиотерапии, както и рехабилитация, тъй като след операцията е засегната цялата дясна част на тялото.

Сумите за всички бъдещи процедури и изследвания, са непосилни за семейството на момчето.

Няма по-жестока битка от тази, да се бориш за живота на детето си! Вярваме, че доброто е заразно и всички ние ще помогнем на Дени и семейството му да се справят с това жестоко предизвикателство!

Включете се в тази битка, ЗАЕДНО ЗА ДЕНИС!

BG67STSA93000031147427

сметката е в банка ДСК

Денис Фахриев Еминов