Начало Общество Подгответе се за новата учебна година с Pepco! 

Подгответе се за новата учебна година с Pepco! 

СПОДЕЛИ

Първият учебен звънец скоро ще бие и учениците ще се завърнат в класната стая след вълнуващо лято. В духът на новата учебна година, Pepco предлага училищен комплект за децата на цена от 20 лева! За тази сума родителите могат да зарадват своите малчугани с тетрадка, блокче за рисуване, химикалки, моливи, гумички и ножици, както и тениска и къси панталони. Освен основните продукти, учениците могат да избират от широка гама раници, дрехи, обувки и други полезни аксесоари за училище на изгодни цени. 

Лятната ваканция е в своя край и децата все още се наслаждават на безгрижното си време, изпълнено със забавления и пътувания. Но за родителите ситуацията изглежда по-различно, тъй като с приключването на почивката трескавата подготовка за новата учебна година започва. Пазаруването за училище може да бъде истинско предизвикателство, изискващо не само време и енергия, но и разходи, особено когато детето тръгва на училище за първи път. Pepco познава отлично нуждите и очакванията както на учениците, така и на техните родители. Ето защо компанията предлага функционални, висококачествени училищни аксесоари на атрактивни цени, които могат да бъдат закупени от едно място.

Училищен комплект само за 20 лева!

Училищният комплект на Pepco започва от 20 лева! Той включва тетрадка А5, комплект от 8 цветни химикалки, опаковка от 6 молива с гума HB, острилка за моливи с контейнер, комплект от две гумички, детска ножица, моливник, блокче за скици А4, тениска и къси панталонки с мотиви от анимационни филми, изработени от 100% памук. 

“Първите дни в училище са голямо събитие за едно дете – завръщане към ежедневните задължения, свързани с придобиване на знания, оформяне на взаимоотношения с връстниците и много нови преживявания. Наясно сме, че началото на новата учебна година може да бъде свързано с много емоции и за родителите, особено свързани с осигуряването на всичко необходимо за децата им. Ето защо ние им помагаме да се справят с това предизвикателство с широка и разнообразна гама от училищни аксесоари. Искаме всеки родител лесно да намери нещо, което ще отговори на очакванията на детето му и в същото време няма да струва много”, казва Ирена Тодорова, Регионален маркетинг мениджър, Pepco Bulgaria.

 

Супергерои, раници, кутии за обяд и още много.. 

Освен базовите продукти за всеки ученик, Pepco предлага голямо разнообразие от различни аксесоари за деца като раници, кутии за обяд и бутилки за вода. Феновете на популярните филмови и анимационни герои могат да избират от широка гама продукти със забавни изображения на героите на Marvel, Disney, Barbie и Hot Wheels. Всичко това ще направи завръщането в училище още по-вълнуващо!