Начало Общество Стефан Мирев се отказва да се кандидатира за народен представител

Стефан Мирев се отказва да се кандидатира за народен представител

СПОДЕЛИ
Стефан Мирев
Стефан Мирев

Депутатът от ГЕРБ-СДС Стефан Мирев няма да се кандидатира за предстоящите поредни парламентарни избори. Това обаяви самият той чрез профила си във фейсбук, като мотивира решението с това, че не приема за нормално след толкова избори в страната ни да няма редовно правителство. Той зави, че не вижда какво по – различно ще се случи след поредните изори и че заради проявяваното политическо его и инат, съставянето на правителство ще става още по – сложно.Припомняме, че Стефан Мирев бе депутат в  45, 46, 47, 48, 49 и 50 – то Народно събрание.

Публикуваме и пълния текст на неговото обръщение:

„Скъпи приятели, взех трудно, но осъзнато решение, да не се кандидатирам за народен представител на предстоящите избори.

Благодарение на вашето доверие и подкрепа шест пъти ме поставяхте на първо място сред всички кандидати за народни представители в област Пазарджик. Не приемам за нормално след толкова избори в страната ни да няма редовно правителство. Не виждам какво по – различно ще се случи и след седмите такива, напротив – заради проявяваното политическо его и инат, съставянето на правителство ще става още по – сложно.

Никога не съм се щадил и винаги съм помагал или опитвал да помогна на всеки, който се е обърнал към мен. Но след толкова безрезултатни избори няма как да поискам отново вашето доверие.

Искам да благодаря на всички вас – хората, които сте до мен, вярвате ми и ме подкрепяте безрезервно – никога няма да ви предам и се надявам да ме разберете. За мен беше чест и огромна отговорност да бъда вашият народен представател. Продължавам да работя и да отстоявам принципите и ценностите на ПП ГЕРБ. Казвам довиждане, но не и сбогом. Пожелавам успех на всички колеги в постигането на поредната убедителна победа.

С уважение и признателност,
Стефан Мирев – народен представител в 45, 46, 47, 48, 49 и 50 – то Народно събрание. „