Начало Препоръчани Нов титулован треньор подготвя малките тенисисти от СКТМ „Асарел Медет“

Нов титулован треньор подготвя малките тенисисти от СКТМ „Асарел Медет“

СПОДЕЛИ
треньор

Школата по тенис на маса набира деца на възраст от 6 до 8 години, а посещенията са напълно безплатни

Надежда Стоянова от Момчилград е новият треньор в Спортен клуб по тенис на маса „Асарел-Медет“. Занятията с нея стартираха от 1 септември, а във визитката й се открояват десетки нейни състезатели, които са печелили неведнъж държавни титли.
Привличането на нов кадър в треньорския екип на клуба бе наложително поради нуждата от специалист, който да е изцяло ангажиран с детско-юношеската школа. Досегашните старши треньори Асен Попниколов и Анелия Раленекова ще поемат ръководството съответно на мъжкия и женския тим, които и през тази година ще се борят за призовата тройка във Висшата лига по тенис на маса. Помощник на Стоянова ще бъде един от най-успешните панагюрски тенисисти – Георги Ефтимов, който в момента е студент в Техническия университет в Пловдив.
С новия състезателен сезон стартира и набирането на деца от 6 до 8-годишна възраст, които да станат част от тенис школата. Тренировките са абсолютно безплатни за всички деца и се провеждат всеки делничен ден от 17 часа в залата, намираща се в двора на Професионалната гимназия.
Визитка: Надежда Стоянова в утвърден треньор по тенис на маса. Родена е в Момчилград, където започва пътят ѝ на състезател. Завършва Национална спортна академия с треньорски профил, а впоследствие придобива и професионална квалификация от Международната федерация по тенис на маса. Докато е старши треньор в СКТМ „Родопи“ – Момчилград, клубът е удостоен с наградата за школа №1 за развитието на детско-юношеския спорт в България. Развива се като треньор на различни клубове и на националния отбор за деца и юноши. Водила е участието на български отбори в редица Балкански и Европейски първенства, както и в много международни лагери. Нейни състезатели са ставали многократни шампиони на България, а част от тях днес са ѝ колеги в треньорската дейност. Майка е на две деца – синът ѝ е студент в Националната художествена академия, а дъщеря ѝ е състезател по тенис на маса.
треньор